Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Parodi af Larsen på P3 ! [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=210]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=210#7825]

Kasper 
Apr 18, 2004 Kl. 09:06 PM
Re: Parodi af Larsen på P3 !

Citér:
Sille wrote:
Jeg har ikke mulighed for at høre radio i dagtimene, så jeg har ikke hørt den omtalte sang.
Men pas på ikke at blive alt for selvhøjtidelige på Larsen og Kjukkens vegne. Efter min forståelse har det bare været en radiosatire, tænk på hvor grænseoverskridende det er for nogle mennesker at Larsen og Kjukken tager afstand til sådan et show, dem der skiller sig ud fra mængden er ofte "ofre" for satire.
Når man har en holdning og har taget stilling til et emne, som andre "blindt" har sagt ja til, vil man altid få nogle "hug" for det, men samtidig vil man også opnå stor respekt fra andre.
Mvh. Sille


Egentligt også, hvad jeg havde overvejet at skrive, da snævertsynetheden tydeligvis blev for stor, men så skriver du i tråd 223:

Citér:
Og så lige Søs Fenger, Søren Poppe og Christian som alle i forvejen burde proppes i sorte sække og kastes ud på dybt vand. Tag jer lige sammen det kan da kun blive et flop.


Det er da også snævertsynethed at gå imod andre kunstnere fortolkninger, som du gør i flere indlæg i den tråd. Som fans af Gasolin' og Kim Larsen kan vi nok være enige om, at de fleste af de andre kunstneres versioner ikke kan nå originalerne til sokkeholderne, men dermed ikke været givet, at der ikke vil være glimrende fortolkninger på skiven... Når jeg blot tænker på "Fi-Fi Dong" fra 1995, så vil jeg da sige, at en af Gasolin's allerbedste hits "Kvinde Min" fremføres bedre af Psyched Up Janis, end Gasolin' selv præsterede i sin tid, og at Pretty Maids fremfører en eminent fortolkning af Det Bedste Til Mig Og Mine Venner. Det er fucking trist, når man lægger sig for tæt op af originalen, mens fortolkninger altid er spændende, f.eks. Love Shops af Langebro, selvom den ikke kan overgå den progressive original (vel, Sørland!?!).

Vær /altid/ objektiv i vurderingen.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)