Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Endelig Jul [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1231]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1231#14950]

Kasper 
Dec 19, 2004 Kl. 05:27 PM
Re: Endelig Jul

Citér:
Brian wrote:
Jeg har hellere ikke forstand på at bruge My SQL databaser, men havde været en allertiders idé.

Diskografien er meget opfattende, - og man skal helst kende den ret godt hvis man skal kunne søge efter titler, og gør det samtidig endnu mere besværligt hvis man sidder med et 56K modem, med alle de hundrede billeder der er på én side, jeg synes sådan som siden med alle båndalternativerne er ikke speciel god, når man klikker sig ind på cover mc og bånd alternativer og skal vente på at hele siden bliver læst ind, så er en 2 Mbit linje ved at være for langsom, ikke for at kritisere noget med har ikke selv noget bud på at gøre det anderledes


Jeg ville hellere end gerne præsentere diskografien i en MySQL-database. Jeg ved ikke, hvordan det fungerer, men det er vel til at lære. Det er straks værre, at jeg ikke har tiden. Diskografiens fire ben med "egentlig", "sample", "gæste/solo" og "cover" er alle opbygget på et tidspunkt, hvor jeg studerede otte timer og arbejdede tyve timer om ugen og dermed havde masser af fritid. I dag er der blot tale om vedligeholdelse af sitet.

Hvis nogen har lyst til at begynde at indtaste oplysninger, så vil jeg meget gerne indgå et samarbejde. I første omgang må arbejdet være, at der skal indtastes oplysninger om "egentlig" og "sample". Det kræver dels, at samarbejdspartnerne har meget tid og dels, at de også har et ganske betydeligt antal af pladerne stående selv i samlingen. Allerførst skal der dog findes et passende program til at håndtere databasen. Det er min klare opfattelse, at så skal de forskellige versioner af f.eks. Hvad Gør Vi Nu Lille Du også være søgbare hver for sig i databasen.

Jeg er fuldstændig enig med Brian i, at den båndalternativside er noget crab pga. datamængden. Jeg har som sagt ikke opdateret den side i omkring fem måneder, men ville da gerne hive en dag ud af kalenderen for at få gjort noget ved det på en anderledes måde. En løsning kunne være, at der udfor de relevante bånd på diverse bånd-sider i diskografien linkedes til de enkelte billeder eller samlinger af billeder af alternativerne. Hvis nogen har forslag til andre løsninger, så vil jeg meget gerne høre dem, da jeg ikke føler for at gøre mere ved båndalternativsiden i dens nuværende form af de årsager, som Brian ganske rigtigt angiver.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)