Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Horsens (25/02-2011) [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6622]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6622#1049071]

Thomas1981 
Mar 02, 2011 Kl. 11:38 PM
Re: Horsens (25/02-2011)

Kommer selv fra Horsens, og syntes der er tale om to forskellige koncertoplevelser fra den her, og så sidste gang hvor det var sid ned. Det skulle også undertegnedes tilstand.

Til sid ned koncerten fik publikum også skæld ud, og det var helt på sin plads. For det var mere intimt med akustisk og anekdoter fra Larsen osv. Der var også klapsalver dengang.

Den her gang, var jeg og vennerne godt pyntet, og så kom vi kun for én ting. At høre Kim og kjukkerne spille og synge, samt selv at skråle med.
Gætter på det gør sig gældende for langt de fleste der havde varmet op med alkohol inden. Vi kom ikke for at høre Kim snakke, eller publikum for den sags skyld.
Vi stod helt oppe foran, og sang med, må vi gå ud fra. For det var så sindsygt højt den her gang, at hørelsen var væk da der var pause. Vi var alle enige om at det var for højt. Jeg er altid med helt oppe foran, og har aldrig hørt det med sådan en volume før.
Jeg kan ikke huske hvad Kim snakkede om, andet end den sædvanlige med stikpiller til rygeforbudet.
Nå ja, og så Afghanistan.
Og det budskab er hørt nogle gange nu...
Smøgen kom også med ind til ekstranummerne.

Til gengæld var det rigtig fedt at høre De fortabtes avenue, og tante olgas briller. Ville personligt godt høre lidt flere numre fra forklædt som voksen albummet, og hvem kan sige nej til en engel. Det sidste bliver dog nok rigtig svært, eftersom det er et skilsmisse album, som Kim siger.

Men vi havde en kanon koncert oplevelse. Og det er slut med at springe lokale koncerter over. Bamses død var for mig en påmindelse om at huske og sætte pris Kim så længe han er her. Jeg har hørt begge utrolig meget som barn, og nåede lige akkurat at høre Bamse sidste år i tivoli friheden. Helt tilfældigt endda. Havde ikke hørt ham siden Sprogø koncerten, da storebæltsbroen stod for at skulle åbnes.

Nå ja, en stor tak skal lyde til Kim og kjukken for (uhørt) at starte for sent. Vores, lang tid i fovejen, bestilte taxa svigtede. Men takket være den forsinkede start fik vi det hele med.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)