Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Horsens (25/02-2011) [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6622]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6622#1049037]

gammelhankat 
Feb 26, 2011 Kl. 12:53 PM
Horsens (25/02-2011)

Igen en fremragende aften i selskab med Larsen og Kjukken, som virkede særledes veloplagte. Jeg har før efterlyst lidt mere spilleglæde hos bandet (f.eks. Skovgaard), og den synes jeg virkelig man fik at se i går.

MEN... Publikum var fuldkommen til grin - alrig har jeg oplevet noget lignende. Forum Horsens var selvfølgelig fyldt, men de fremmødte var vist ikke klar over, hvem det var de havde købt billet til. Den fest, der plejer at være oppe foran, var fulkommen forsvundet. Grunden til dette, var udelukkende at 80% af publikum simpelthen var folk +70 år, der ikke aner, hvordan de skal agere når de er til koncert med Larsen. Et godt eksempel er den mand der stod bagved mig - han stod sgu' med hænderne i lommen gennem hele koncerten og klappede ikke en eneste gang. Det bliver der altså ikke skabt nogen stemning af.

At publikum så heller ikke kunne holde kæft når Larsen fortalte oppe fra scenen, gik heller ikke hans næse forbi, og han kommenterede det nogenlunde sådan her:

"Hold da kæft, hvor I snakker. Det er faktisk ret vigtigt det som jeg står og fortæller. I er en flok kvadreaber..."

Her synes jeg fakisk, at han virkede tydeligt irriteret.

Alt i alt en fantastisk koncert med et publikum, der efter min mening, skal gå tilbage til museet, for de hører simpelthen ikke hjemme til koncert med en kunstner af det format, som Kim Larsen har




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)