Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: EB var der med en tonedøv fotograf [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534#1048529]

Jeppe 
Jan 16, 2011 Kl. 04:23 PM
Re: EB var der med en tonedøv fotograf

Mille Carterfan > 100% enig i, at det er fede overraskelser, og tro det eller ej - dem glæder jeg mig til at høre.
Det er trist, hvis folk har den opfattelse, at jeg kun prøver at hakke ned. Jeg nyder dog koncerter ligeså meget som jer andre - du har selv mødt mig Mille, så det kan du sikkert bekræfte
Jeg synes dog bare, der kunne tages nogle tiltag, som rent faktisk ikke er urealistiske. Spændende sange på sætlisten - ja tak! Her taler jeg fx om Hønen, der - selvom den var med i 2000 - kom som en glædelig overraskelse for mig i 2008. Jeg synes også, Kim burde give mere plads til fx Skovgaard, for selvom jeg ifølge Rita ikke er musikkender, ved jeg, at han er en fremragende guitarist, og lidt improvisation ville virkelig gøre underværker fra hans side. Her vil jeg som nr. 2 i denne tråd gerne fremhæve nytårskoncerten i 95.

casper05 > Hvis min mening er for "vammel" til dig, så lad os da høre din? Hvad vil du gerne have, Kim spiller?

Det er en sørgelig tendens der er herinde, at der ikke er plads til den negative ende af kritik. Da Bruce Springsteen eksklusivt udgav en CD til kæden Walmart i USA for nogle år siden, var fansene de første til at kritisere det tiltag, hvorefter Springsteen gik ud og undskyldte og gav sine fans ret. Denne ydmyghed over for dem, der giver kroner i pungen kan jeg godt lide.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)