Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: EB var der med en tonedøv fotograf [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534#1048525]

Mads 
Jan 16, 2011 Kl. 03:52 PM
Re: EB var der med en tonedøv fotograf

Fin læsning, Rita!

Jeg må sige, at selvom jeg år efter år bestemmer, at i år skal jeg kun se ham én eller max to gange, så bliver det altid til tre-fire-fem stykker. Simpelthen fordi det kribler helt ud i fingrene at stå helt oppe foran med fed lyd, veloplagt og særdeles velspillende og professionelt band og (oftest) et publikum bag og ved siden af en der koger! Én ting er jo, hvad bandet spiller, en anden ting er hele koncertoplevelsen i sig selv!

I sommeren 2009 spillede han en del numre, som ligger lidt mere i periferien i forhold til kendte Larsen numre. Fx 14 Astronauter, Tutta Rosenberg og Første Guitar. Alle sange som vi fanatiske FANS frydes over at høre, fordi vi har set ham op til flere gange end vi kan tælle på én hånd inden for de seneste få år. Men mange af mine kammerater der så ham på Nibe Festivallen det år, synes han var ringe, og hans sangvalg var ringe. De vil da høre Midt Om Natten, Rita, Mig Og Molly, Kvinde Min, Strengelegen og Rabalderstræde osv.
Man skal tænke på at der ud af sådan 3000 publikummer på sådan en aften måske kun er 1 - 2 % der er fanatiske fans, der kender setlister og citater ud og ind.
Og har man set En Pose Støj, så siger Skov jo også at de ikke kan droppe Kvinde Min, så bliver folk sgu sure. Og sådan er det jo, det ved vi jo også godt!

Jeg ærges da også lidt over at Kim ikke spiller lidt mere varieret fra bagkataloget. Mest for at høre hvordan fantastiske Kjukken fortolker det. Altid spædende. Fremragende band! Og publikumsnært i allerhøjeste grad, synes jeg. En jamsession eller en plade under andre omstændigheder ville være super spændende !!!!
Men jeg accepterer og forstår Kims valg af sange og citater og gentagelser! Og jeg kører aldrig sur i at se drengene live. Altid en kæmpe oplevelse, hvor man føler at man på en måde er i kontakt med noget guddommeligt! Og ja, jeg er kæmpe Kjukken fan!!

Og "Hvis Din Far Gir' Dig Lov", "Rabalderstræde" og "Det Bedste Til Mig Og Mine Venner" er sgu da stykker af dansk rockhistorie, som man godt kan klare at høre et par gange hvert år ... Mit medieafspiller siger at En Lille Pose Støj fx. er den mest afspillede plade på min computer!

Jeg synes godt nok I går lige lovlig hårdt til drengene. Der er jo en ganske god grund!




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)