Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: EB var der med en tonedøv fotograf [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534#1048524]

Jeppe 
Jan 16, 2011 Kl. 03:43 PM
Re: EB var der med en tonedøv fotograf

Citér:
Rita wrote:
Koncerten i Portalen var upåklagelig, både fra Kjukken og Larsens side. Spilleglæde der vil noget, tydeligt at se, at de har glædet sig til at spille. Jeg stod i ca. 10. række og følte mig mere end fint med i koncerten og følte at Larsen havde kontakt til sit publikum.

Fedt at du havde en god oplevelse. Oplevelser og koncerter er en subjektiv størrelse, og vi opfatter dem alle forskelligt - akkurat ligesom film og bøger.

Citér:
Rita wrote:
Til Jeppe m.fl: Jeg synes helt ærligt, du skulle vente med at komme med anmeldelser til du HAR hørt dem, så vil du også vide, at Larsen fortæller nye historier mellem numrene. At sætlisten er anderledes og klart de spiller meget af det samme, da de også spillede de nye numre sidste år. Det hedder jo faktisk Mine damer og mine herrer turne.
Joanna har været med en del længere end 2004, så check lige facts ud ikk.


Nu HAR jeg hørt Kjukken nok gange til at vide, at han fortæller nye historier mellem numrene. Det, jeg pointerer er, at han snakker sig selv efter munden fra koncert til koncert, og i mine øjne er det et tegn på et tab af gnisten, og giver en rutinepræget oplevelse. Nu hedder turneen "Mine damer og herrer tur", så tjek lige facts ikk. Og selvfølgelig skal de spille numre fra denne plade, men at de derudover stort set ikke kan komme op med andet end gengangere fra de forgangne 3-4 år, er for mig, i min situation kedeligt, når jeg hyppigt hører ham. At den gængse koncertgænger bare vil høre "Kvinde Min" og andre hits den ene gang hver 10. år, de hører Kjukken, er for mig fint - hver sin holdning. Fint.
Og du har helt ret - jeg har ikke noget sted skrevet, at Joanna ikke har været med før 2004, men facts er, at både Joanna og "Sømand Ombord" har været med næsten alle år siden 2004. Så læs lige, hvad jeg skriver ikk.

Citér:
Rita wrote:
Klart, at Larsen ikke skal skifte setliste fra aften til aften. Hvad ville du sige til, at han spillede lige det du måske ville høre dagen før, han spillede i din by. Enhver med en smule kendskab til musik (gælder så måske ikke lige dig) ved at Kjukken er dygtige musikere og de sagtens kunne skifte om. Larsen og Kjukken sætter jo ikke koncerterne op for de fans som har tænkt sig at komme til mere en én koncert. Og hvorfor den sammenlignen med andre. Larsen er Larsen, han skal ikke gøre som alle andre.


Hvad jeg ville sige til at blive overrasket, når jeg går til en Kim Larsen-koncert? Jeg ville juble. Jeg var til koncert i Grenå i 2009, hvor de spillede "Sylvesters Drøm" - fedt fedt fedt med en overraskelse.
Hvor læser du, at jeg skriver, at Kjukken ikke er dygtige musikere, og hvor ved du fra, at jeg ikke har kendskab til musik? Hvis jeg skal holde mig til facts, bedes du gøre det samme. Jeg pointerer jo netop, at når de sagtens KAN skifte om, burde de efter min mening også gøre det.
Hvorfor sammenligne med andre? Tjah, hvorfor skulle man ikke gøre det?

Citér:
Rita wrote:
I øvrigt betaler publikum ca. 370 kr for at komme ind og høre Larsen, og så skal det sgu være i orden. Og nej, hvorfor i alverden skal publikum have lov at synge selv. Jeg har sgu ikke betalt for at høre publikum synge hans sange. Robbie Williams bl.a. gør det med hans sang Angels, og ærlig talt så vil jeg sgu hellere høre ham selv synge den end at høre på publikum.


Fordi det er sjovt, fordi publikum føler sig værdsat. Folk kan sangene, folk kommer for at synge - lad dem dog få fornøjelsen.

Citér:
Rita wrote:
Og så tror jeg i øvrigt, de fleste herinde har været til koncerter med andre end Larsen.

Og er kjukken.dk i øvrigt ikke en fanside ? Man kan da endnu engang være i tvivl !! Konstruktiv kritik er en ting, enhver har ret til sin mening osv, men HALLO mand, bliv dog væk hvis det er SÅ forfærdeligt. Jeg har aldrig oplevet en fanside være så negativ overfor den kunstner, den omhandler. Uanset hvad han spiller, hvor han spiller, hvornår, hvad tid osv. Så bliver ingen aldrig rigtig tilfredse.


Igen, hvor læser du, at jeg synes, det for forfærdeligt? Jeg nyder da sikkert at høre hans musik ligeså meget som dig.
Jeg mener selv, min kritik er velbegrundet, hvis du ikke gør, så fred være med det. Jeg synes bare, det kunne være fedt, hvis Kim bare engang i mellem (som i 2008) gad at tage fat på flere sange, der ikke er blevet gennemhøvlet de sidste 10 år.

Citér:
Rita wrote:
Vi, jeg er i hvert fald, skal være glad for han stadig spiller, Larsen. Og han kommer på turne hvert år. Han er 65 år (selvom han ikke virker sådan på scenen på nogen måde) og ingen ved, hvornår han spiller sin sidste koncert.

Enig.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)