Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: EB var der med en tonedøv fotograf [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534#1048522]

Jeppe 
Jan 16, 2011 Kl. 01:20 PM
Re: EB var der med en tonedøv fotograf

Citér:
Mille Carterfan wrote:
Jeg synes der er fin kontakt til Kim. Han er meget mere nærværende end for flere år siden. Bandet er i hvert fald i kontakt med publikum. Optog en video i Portalen som absolut er bevis på det.

Han spiller ikk Sømand ombord og Joanna på denne Tour.

Der har fx sjældent været meget øjenkontakt med publikum til mange af de koncerter, jeg har været med til fra Larsens side. De resterende Kjukker er meget bedre til det. Jeg synes bare, at det hele ofte blive meget rutinepræget, og koncerterne er jo 100% identiske på en tourne, hvilket jeg finder kedeligt. Kim har jo vist sig at være en fremragende historiefortæller, så er det virkelig nødvendigt at præsentere sangene helt ordret fra aften til aften? Jeg tror, man som publikum ville føle meget mere intimitet, hvis han snakkede frit fra leveren, spillede det, han har lyst til fra aften til aften - og jo, selvom han er 65, kan dette sagtens lade sig gøre med Kjukken. De må jo trods alt efterhånden alligevel have øvet en stor håndfuld - Larsen-sange.

Jeg er udmærket klar over, at Sømand og Joanna ikke er med på denne tour, hvilket da er en glædelig forandring, men de har været med på alle siden 2004 med undtagelse af 2008 og 2006 så vidt jeg husker.

Det er meget nemt at rose Kim Larsen, hvis man kun høre ham og få andre ligesindede til koncerter, men har man fx været til koncert med andre (jeg kan nævne et par stykker), der er lige så gamle som Kim og alligevel formår at skifte sætlistesange ud fra aften til aften, har jeg virkelig svært ved at se, hvorfor Kim ikke skulle kunne det samme. Det er jo trods alt ikke særlig svært at spille en Kim Larsen-sang.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)