Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: EB var der med en tonedøv fotograf [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6534#1048514]

Jeppe 
Jan 16, 2011 Kl. 01:35 AM
Re: EB var der med en tonedøv fotograf

Én koncert pr. tour er også blevet rigeligt for mig, da forudsigeligheden simpelthen bliver for stor. Samme snak, samme sange, samme guitarspil fra Skovgaard - det er gedigent, men kedeligt.
8 numre fra den seneste plade og så mange gengangere fra forrige koncerter er simpelthen for meget, når man har så meget at vælge imellem. Efterårstouren fra 2008 står stadig stærkt, og det beviser over for mig, at Kim sagtens kan - hvis han vil.
Selvfølgelig er "Jutlandia", "Joanna", "Sømand Omborg" osv. da gode sang, men er det virkelig nødvendigt at have den på sætlisten i 10 år i træk (med få undtagelser)? For ikke at nævne, at de er at finde på "En lille pose støj" i bedste Kjukken-stil. Hvorfor ikke prøve kræfter med spændende numre fra de første Gasolin'-plader eller endda tage et nummer eller to med fra Jungle Dreams-perioden? Det er efterhånden heller ikke meget, vi hører fra de gamle Kjukken-plader - numre som "There but for fortune" og "Luft under vingerne" ville da stå meget godt i forbindelse med de øvrige numre.
Fred være med det - jeg nyder da også at høre numrene, men jeg må indrømme, at fx "Køb Bananer" var noget federe første gang i 2004. At han stadig er en god performer, ved jeg nu ikke, om jeg kan nikke genkendende til - jeg savner lidt mere kontakt til publikum, og det virker ikke som om han under kasketten ænser os overhovedet - hvad blev der af "syng selv"-delen af "Midt om natten", som kan findes på "Kim i cirkus"? Kim ved jo godt, vi kan alle sangene. Jeg har også flere gange haft den opfattelse, at han bare vil have koncerten overstået.

Nu var jeg dog ikke i Portalen, så om han har ændret sig, skal jeg ikke kunne udtale mig om.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)