Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Gasolin' CD'er [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3275]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3275#1025102]

Kasper 
Mar 25, 2006 Kl. 08:42 PM
Re: Gasolin' CD'er

Citér:
alicce wrote:
1989: Første oplag af Live Sådan, Gør Det Noget, Live i Skandinavien SORT jewelcase med 8 gribere til at holde CD'en og inlay trykt på kraftigt papir.
1991: De 6 Gasolin' CD'er udkommer for første gang enkeltvis og remasterede i RØDE jewelcases med 8 gribere. De har ALLE det runde klistermærke: Digitally Remastered 1991 påklistret! Gasolin'(1) kommer i butikkerne med omvendt foldet booklet, med bestillingsnummeret ligeledes placeret på "forkert" side.
1991: ANDET oplag af Live Sådan, Gør Det noget, Live i Skandinavien udkommer... ligeledes i RØDE jewelcases!
1993?: Ovenstående 9 CD'er bliver genudsendt (hhv 2. og 3. oplag) i SORTE jewelcases, 8 gribere og stadigvæk inlay trykt på kraftigt papir.


Jeg kan oplyse, at jeg købte de omtalte ni CD'er i Kvickly i Helsinge i 1991 for 90 kr./stk. Live Sådan havde de KUN med rød jewelcase, mens et par stykker kunne fås både rød og sort jewelcase (jeg husker, at det var nogle af de sidste LP'er, så det skal nok passe med Live i Skandinavien og Gør Det Noget).
Få måneder senere så jeg den forkert foldede booklet i Fona i Slotsarkaderne i Hillerød, og jeg troede da også, at det var What A Lemon. Det er den eneste gang, at jeg har set den forseglet, og jeg har da også siden været ærgerlig over, at jeg ikke købte den.

Citér:
alicce wrote:
tyndt papir.


Du kunne evt. smide de forskellige booklets op på en brevvægt for den vej at specificere forskellen.

Citér:
alicce wrote:
Jeg vil mene der skal rettes i Kasper's diskografi ved de 3 sidstnævnte CD'er, da de i første oplaget oprindeligt kom i sorte jewelcases! Dem i røde jewelcases er andet oplag!

Jeg er tidligere orienteret om, at de _også_ udsendtes med rød coverryg oprindeligt, men disse informationer kan næppe verificeres nogetsteds.


Jeg husker første gang, at jeg var i Accord på Østerbrogade 88 i efteråret 1989, at de havde temmeligt mange brugte eksemplarer af "dobbelt"-CD'erne...det var tider - den gang hvor CD'erne kun havde en begrænset plads i butikken, så der var _ordentligt_ plads til LP'erne.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)