Udskiv dette emne    Marker denne som ulæst 

Poster
Indlæg    
Lille Jepper

Status: Seniormedlem
Beskeder: 109
Oprettet: Apr 25, 2004
IP: Gemt
Drop kvinde min!!! [Indlæg #1]

Naar nu Kim Larsen & Kjukken insisterer paa at spille Kvinde min til hver eneste koncert, saa undrer det mig at de goer det i den korteste mulige udgave, og tit uden praesentation eller noget.. Det virker som om det er noget der bare skal overstaaes.

Det kunne goeres meget bedre efter min mening. Hoer engang versionen fra Live saadan, der er en lang federe udgave og blir spillet med forspil og et mellemspil som vi ikke faar til koncerterne nu.

Bare en lille tanke herfra...Det ku goeres saa meget federe, saa goer os da den tjeneste at goer det.

_________________________________
"Livet er langt - tillykke med kort"
-egen fortolkning af papirsklip som 5 årig

Maj 29, 2004 Kl. 02:30 PM
Udskriv
Brian

Status: Moderator
Beskeder: 2853
Oprettet: Mar 14, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #2]

Det kan jeg godt holde med dig i, "Kvinde min" blev jo også direkte påtalt i Bornholms Tidende efter koncerten d. 18.maj – at man slet ikke oplevede den sang som man ellers kender den og dermed ikke fik den enkelthed, som man ellers er så vant til at høre den fra de andre år af.
Men gennemgående følte jeg faktisk, som om at det var hele koncerten, der var noget der bare skulle overstås, han synger nærmest utydeligt mest som mumlen og meget hurtigt hen over mange af teksterne, og noget af det fik man slet ikke fat i, og flere gange når han skulle sige noget skulle han rykke tættere på mikrofonen, det var lidt af en skuffelse måske, "Køb bananer" var hellere ikke den samme, jeg ved ikke om der er problemer med mikrofonerne
Karsten Skovgaard gjorde det ellers rigtig godt den aften, Joanna er som den altid har været .

_________________________________
En gammel flamme brænder aldrig ud - Gasolin' for evigt!

Maj 29, 2004 Kl. 03:52 PM
Udskriv
Jeppe

Status: Administrator
Beskeder: 632
Oprettet: Mar 15, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #3]

Så silmpelthen Kim er træt af at spille den. Han skal jo spille den til hver koncert for at tilfredsstille fansene.
Det er jo manges ynglingsnummer, og den hører nærmest sammen med Kim Larsen.
Ligesom Lars Lilholt altid spiller Kald Det Kærlighed til sine koncerter.

Bare et bud

Maj 29, 2004 Kl. 08:02 PM
Udskriv
Brian

Status: Moderator
Beskeder: 2853
Oprettet: Mar 14, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #4]

Det er også af den opfattelse jeg har, de koncentrerer sig nok mest om de nye sange, i år droppede de så Sylvesters drøm, Rita og Tarzan Mama Mia, fremfor noget nyt - Pilli Villi, Kattemor, Hvis din far gir’r dig lov, og Syrenprinsessen, som ellers er nogle af mine største ynglings numre, jeg tror nu ikke at de dropper Kvinde min, Køb bananer, Jutlandia, Strengelegen og Rabalderstræde lige med det samme, selv om det godt kan være lidt træls at høre dem igen og igen især Mig og Molly har nu også kørt i flere år, og det bliver slet ikke bedre hvis det er nogle sange der bare skal jappes igennem, men det er selvfølig også de numre publikum bedste kan synge med på det skal man så også tænke på

_________________________________
En gammel flamme brænder aldrig ud - Gasolin' for evigt!

Maj 29, 2004 Kl. 10:15 PM
Udskriv
KnOrr

Status: Forumgnom
Beskeder: 1288
Oprettet: Mar 16, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #5]

Puuha... Det er et svært emne! "Kvinde min" er jo som sagt forbundet med Kim Larsen, men som I andre siger så synes jeg heller ikke han virker særlig veloplagt når han spiller "Kvinde min", men jeg synes at Larsen selv skulle vælge sangene ud fra sit eget synspunkt.. Ergo, hvis han er træt af "Kvinde min", synes jeg han skulle "skrotte" den istedet for en anden...

Mvh KnOrr

_________________________________
Der ser jeg stjernen foran mig og sigter efter den

Maj 30, 2004 Kl. 12:15 PM
Udskriv
Sørland

Status: Forumgnom
Beskeder: 3946
Oprettet: Mar 15, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #6]

Jeg mener "Kvinde Min" alltid bør være på setlisten til Herr Larsen. Det er en signatursang som folk "venter på" ved hans konserter. I Norge er det (var det) mange som drar til Larsen-konserter KUN for å høre de gode gamle hits - og det er det sikkert også i Danmark. Det forventes simpelthen at den kommer! Men ellers så sier jeg meg enig i at der kunne vært byttet om litt på sangene - men altså IKKE på bekostning av "Kvinde Min".

_________________________________

Maj 30, 2004 Kl. 12:41 PM
Udskriv
Anders
Status: Medlem
Beskeder: 37
Oprettet: Mar 22, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #7]

Jeg synes at det ville være en skam hvis Kim Larsen ikke spillede Kvinde min. Det er i mine øjne (eller vel rettere øre) en af de absolut smukkeste kærlighedssange der nogensinde er skrevet på dansk.

Mht. setliste så synes jeg at det generelt gennem årene har været sådan at Kim Larsen ved koncerter umiddelbart efter en pladeudgivelse har spillet forholdsvis mange nye sange, hvor imod det bliver mere blandet ved senere koncerter. Naturligt nok da han vek gerne vil presentere sit nye materiale. Den ideelle set liste for mig er lidt af det nye og lidt af det gamle og gerne krydret med overraskelser som f. eks. Syrenprinsessen, Hvis din far gi'r dig lov etc. Og så Kvinde min, naturligvis.

Mht. entusiasmen så tror jeg at det bare er sådan at engang imellem bliver det lidt rutine og så skinner det igennem på hele koncerten. Men at udlede at Kim Larsen er uengageret blot fordi han ikke præcenterer en sang tror jeg er forkert. Den sang behøver ingen presentation. Tværtimod synes jeg at der kommer lidt skolelære op i ham med den måde han oftest, som jeg husker det, istedet for at rende rundt stiller sig et trin eller to op af trappen og taler ud til "klassen" med nogen højtidelighed som om han vil lære os at dette er en del af den danske sangskat. På samme måde som når han synger andre gamle sange.

Og så til sidst versionen. Originalen er meget ligetil. Intet forspil, ingen solo og intet efterspil. Kort og kontant og ikke som mange andre sukkersøde kærlighedssange som er væltet ind i alt muligt sovs. Jeg synes også at visse liveudgaver er udemærkede, ligesom jeg holder meget af Kim Larsen presentation af sangen på Kim i cirkus. Lars HUG har også lavet en flot version, men jeg synes stadig at den er bedst når den bliver fremført enkelt.

En mindre afhandling, men jeg måtte ud med det.

Anders

Maj 30, 2004 Kl. 04:45 PM
Udskriv
Mille Carterfan

Status: Forumgnom
Beskeder: 1787
Oprettet: Mar 22, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #8]

Kvinde Min behøver da slet ikke en præsentation eller "for-tale".

Jeg synes, det er en klassiker, når han bare går direkte ind i den, og så længe folk flipper helt ud og at Kim vælger den sang med, så skal det ikke bare overstås.
Hvis Kim ikke ville spille den, tog han den nok ikke med.

Koncerterne er nok desværre bare gået hen og er blevet ren rutine, og det er en skam....

Skål og godaften herfra

_________________________________
Hittebarn, du er fri.
Rejsen den er forbi...

Maj 31, 2004 Kl. 12:34 AM
Udskriv
Mikkel_F
Status: Nyt medlem
Beskeder: 4
Oprettet: Maj 31, 2004
IP: Gemt
Re: Drop kvinde min!!! [Indlæg #9]

Ej drop det dog..

Selvfølgelig skal Kim da spille "Kvinde min"

Det er en tradition. En meget smuk en..

_________________________________
Mikkel Farsø

Maj 31, 2004 Kl. 08:11 PM
Udskriv

Spring til:
Brugernavn: kode: Mistet din kode?

Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)