Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Kloden rokker [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=504]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=504#9339]

Brian 
Jul 14, 2004 Kl. 09:25 PM
Re: Kloden rokker

Citér:
Christian wrote:
Hvor tror du selv? Ja, det kan jeg jo ikke vide, det er derfor jeg spørger. Man kan da købe brugte videobånd så mange steder, videoland, accord, pladebiksen........eller af en privat naturligvis.

/Christian


Hvad jeg tror ?? den er jo ikke udsendt eller tilsalg, og filmen er fra 1978 og hvis der er tale om en promotion kan sådan et bånd ligge overalt !

Tjaaaa, tvivler på at man kan finde sådan noget på nettet, det er tit kun folk der vil sælge videre og samtidig for at tjene penge, den er nok købt et sted hvor de ikke vidste bedre vil jeg da tro, nu er det også kun fordi at det er med Kim Larsen, ellers er der vel ikke noget specielt ved den, og dem der ved bedre ved jo generelt også hvad så noget kan indbringe.

De plejer jo at tage omkring 30-40 kr. for en videofilm rundt omkring i alle byttebiksene dem der bytter og handler med sådan noget – det er jo fra pornofilm, CD’er til børnebånd og Anders And blade og den slags, jeg kan ikke forestille mig meget andet at man kan finde den andre steder, udover det kan være steder lige fra kræmmerboder til Dansk Sudan’s missions, Blå og Rød kors butikker til private loppemarkeder, der findes ”skrammel” nok overalt



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)