Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Kerteminde d. 20. maj. [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=250]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=250#8315]

Emma 
Maj 19, 2004 Kl. 01:11 PM
Re: Kerteminde d. 20. maj.

Fra Fyens Stiftstidende d. 4/5/2004:

Kjukken sælger rigtig godt

KERTEMINDE: Medlemmerne af bestyrelsen i Halklubbernes Samvirke er så småt begyndt at sove bedre om natten.
For uanset vejr og vind så bliver den stort anlagte koncert med Kim Larsen & Kjukken og senior-rockerne i Spacemakers en økonomisk succes for klubberne i samvirket.

I går rundede forsalget 3500 billetter, og dermed kan det stort set ikke gå galt for arrangørerne i samvirket, fodboldklubben, håndboldklubben, bordtennisklubben, badmintonklubben og volleyball-klubben.

Arrangørerne har ellers været noget bekymrede, fortæller samvirkets formand, Jørgen Winther.
- Det er jo første gang, at vi satser på så stort et arrangement med så store udgifter uden at have et økonomisk sikkerhedsnet under - vi har gjort det helt på egen regning og risiko, siger Jørgen Winther.

Forsalget fortsætter, og der er plads til omkring 4500 gæster på det grønne område ved roklubben, hvor koncerten holdes Kristi himmelfartsdag den 20. maj. Samme dag som eventyrløbet i Odense - og det har afholdt en del fra at købe billet, fortæller formanden for badmintonklubben, Preben Frets, der også er med til at arrangere koncerten.
- Men i virkeligheden står de to arrangementer ikke i vejen for hinanden - folk kan sagtens nå begge dele. De kan se solopgangen i Odense og solnedgangen i Kerteminde, siger Preben Frets.
Halklubberne stiller med over 100 frivillige hjælpere, der skal tage sig af det praktiske. Overskuddet går til klubbernes ungdomsarbejde.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)