Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Gasolin' gendannes (se EB og BT) [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=147]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=147#7443]

Kasper 
Apr 01, 2004 Kl. 08:34 PM
Re: Gasolin' gendannes (se EB og BT)

Citér:
jesper wrote:
man kan godt lave fake links hvis der er et @ i adresse linjen...

men det er nu godt fundet på, så dog godt at det lagde på kjukken.dk

flot lavet kasper....

Det er også lykkedes dig at kommer på begge top 10 lister med dette indlæg.... der går vist længe inden nogle slår dette indlægs sidevisninger eller antal indlæg på 1.dag... (se http://www.kjukken.dk/opslagstavlen/stats.php?Action=boardtopicstats )

mvh Jesper


Ja, men selv om man placerer den rigtige URL efter @'et, så kan folk jo stadig se, at det er forkert, hvis de tænker sig lidt om, men det er der tilsyneladende en hel del, som ikke gør, for ellers havde de vel ikke ladet sig inficere med Netsky.P, som netop bruger denne fidus og har fået inficeret rigtigt mange computere den sidste uges tid.

Man kan jo bare klikke løs, hvis man vil score et højt antal sidevisninger eller skrive ligegyldige indlæg, hvis man vil snyde statistikken. Er det ikke det Zoom plejer at gøre med sine lange tråde? I øvrigt er det med antal sidevisninger per dag et underligt begreb i statistikken, da det reelt kun er et validt sammenligningsgrundlag for indlæg postet stort set samtidigt. I stedet kunne man forestille sig, at der blev gjort op efter antal visninger de første 24 timer og den første uge. Anyway, så har jeg været flittig til at skrive en masse vrøvl på alle boardene, så jeg topper listen med antal indlæg, så nu må du, Jesper samt Brian, Bent, (Madsus) og Zoom tage sig sammen.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)