Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Jægerens kvarter [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=88]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=88#7193]

Bent 
Mar 25, 2004 Kl. 02:16 PM
Re: Jægerens kvarter

Citér:
Rasmus136 wrote:
Hør nu her, Bent.
Du måp sgu da vide, at Tom McEwan kun sad ind til en eller to prøvesessions på tønderne. Det gør ikke manden til tidl. Gas-trommeslager. Det har længe irriteret mig, at fordi Tom senere blev kendt i anden sammenhæng, så skal han altid (også af Peder B., der ellers er fair nok) hives frem som piskeris i de tidlige Gas-dage.
I så fald skulle Gas have haft en 5-6 trommeslagere. Jesper Bølling sang også med i 1970 ved et arrangement på Christianshavn. Derfor er han jo heller ikke "tidligere Gas-forsanger".
Gas har kun haft 5 medlemmer - den 5. var naturligvis Bjørn. Klaus Agerskov var ikke Gas-medlem, men gæstesolist, Tommy var med i Gas staff, selv om han blev kaldt den 5. Gas osv.
Og lad os så sluttelig glæde os over, at Tom aldrig kom til at sidde bag trommerne. Hans lette trommestil ville jo have virket underlig ift. Jønners tunge basspil. Så var der sgu mere stil over Søren, der trods alt er en af de bedste trommeslagere, Danmark har haft. I modsætning til Bjørn kunne han jo også lave en trommesolo. Bjørn havde sin hihatt og sin store- og lilletromme.... men var en satans sympatisk fyr (in memoriam).

En gammel flamme brænder aldrig ud - gasolin' for evigt!


Hehehehe Jamen det var EENTLIGT ment lidt som en provokation for ikke at det skulle blive "off topic"
Men jeg er da igen helt enig med dig, DOG vil jeg sige at Gasolins 5. medlem er/var Rocco.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)