Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: falconer i Aften [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=81]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=81#7027]

hsanders 
Mar 21, 2004 Kl. 10:10 PM
Re: falconer i Aften

Jeg er lige kommet hjem - det var en rigtig fed koncert, men der var lidt for mange stille numre: Sommerregn, Kom Tog og Lidt endnu kunne nemt være blevet droppet til fordel for andre sange med mere gang i, hvilke dermed også er mere publikumsvenlige..

Ros for at have droppet Sjølund og Tommelille, da koncernen da ville have været alt for stille. Numrene synes jeg dog er gode..

Var Byens Hotel ikke på sætlisten oprigtigt?

Køb Bananer var ufattelig nice spillet og ligeledes Pilli Villi..

Og så kom han lige med en direkte hånlig bemærkning til Venstre - SÅDAN !

Et problem til koncerter er at flere bliver sure over at man hopper, når man står oppe foran - Men hvorfor stille sig oppe foran, hvis man ikke vil fyre den af?

Jeg mener at man bør vide, at mange mennesker gerne vil hoppe og råbe(Uden at være for vilde)! Og at det er de mennesker der vil stiller sig op foran.

Jeg blev på Langeland i 2002 stoppet af en kvinde der var sur over at jeg stod og hoppede til Jutlandia..Hun kendte nemlig en af de 9 ofre fra Roskilde - Og jo det er en skam det skete, men hvis hun ikke kan klare at flere ter sig åndssvagt til koncerter(sætter gang i den), må hun da befinde sig i et område, hvor folk er mere rolige(Det vi sige i midten, til siden eller bagved!

Jeg savnede lidt mere gang i den fra publikum i dag - tror (vi gør blandt andet) folk tager for meget hensyn til de som ikke kan klare at man hopper eller synger med...Som sagt burde de der ikke kan klare det vilde stille sig ud i siden, hvor man ser ret tydeligt(Vi stod der i 1. sæt og det var ganske glimrende)

men en rigtig fed koncert - specielt fra da han spillede "Kvinde Min" - der var gang i alle numre derfra set bort fra Victoria, der burde være blevet placeret i et andet sted!




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)