Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: 2 nye plader i 2005 - kan det virkeligt passe? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1006]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1006#13204]

Thorsen 
Nov 09, 2004 Kl. 10:04 PM
Re: 2 nye plader i 2005 - kan det virkeligt passe?

Man kan være helt helt sikker på at Kim Larsen er fløjtene ligeglad med hvad folk synes om det han laver. Han laver det af hjertet. Og han laver det fordi han bliver nød til det. Kim Larsen kan nemlig ikke sættes i en bås, hvor man ved hvad det næste bliver.
Tag f.eks. da han lavede Weekend Music. Kim Larsen havde gjort et overbevisende comeback med Kjukken og CD ”Kjukken” og ”Luft under vingerne”, så vejen til noget endnu stører lå klar. Men nej Larsen havde stof til et helt album på engelsk. Alle rev sig i håret, men Kim Larsen var kold. Weekend Music var en realitet. Albumet var vel egentlig tæt på at opløse Kjukken, da de ikke helt var med på idéen.
Umildbart derefter gik de i studiet for at indspille ”Sange for Glemmebogen” og Kjukken var samlet igen.
Sådan er Kim Larsen. Han går sine egne veje. Så kan man springe på eller hoppe af.
Kim Larsen & Kjukkens på udspil her – ”Glemmebogen Jul & Nytår” skal ikke sammenlignes med de øvrige i rækken. Den er en del af 3 albums. ”Sange fra Glemmebogen”, ”Glemmebogen Jul og Nytår” og så den sidste med Børnesange, der vel kommer om et par år. De 3 albums skal stå alene.

Hvad det næste album så byder på. Ja det bliver vel en popplade med mesterens egen sange. Jer der råber efter en Rockplade. Ja den tid er forbi. Den sluttede med Gasolin. Og Husk så – Hver tid er den bedste…

[Edited by Thorsen på Nov 09, 2004 Kl. 10:05 PM]




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)