Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Køb - Salg - Bytte - Vurdering [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=4]
Re: 2 billetter til Portalen den 1 januar sælges [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6511]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6511#1048349]

Brian 
Jan 02, 2011 Kl. 06:44 PM
Re: 2 billetter til Portalen den 1 januar sælges

Citér:
Mille Carterfan wrote:
Ah Brian, udtal dig nu om noget som du rent faktisk ved noget om. Det hedder absolut ikk butiksbestyrer i Kvickly. Og hvis du mener at butikken er styret af formand og bestyrelsesmedlemmer så prøv at tænk en ekstra gang over, hvorfor de er kaldet butiksRÅD.

Forhelvede ... kald det hvad I vil .. butiksbestyrer eller butikschef eller salgschef eller salgsleder.
Kig på jobnet hvad de forskellige ansættelser hedder.


Mere end 3.500 mennesker er i dag organiseret i frivilligt arbejde i FDB. I FDB kalder vi dem medlemsvalgte, fordi de er valgt af FDB's medlemmer. Medlemsvalgte sidder enten i et butiksråd eller en brugsforeningsbestyrelse.

En Coop-ejet butik har et butiksråd, mens en selvstændig butik har en brugsforeningsbestyrelse. De selvstændige butikker har en franchiseaftale med Coop. Det betyder, at de må drive butik under navnet Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli’Brugsen. Der i alt 740 Kvickly’er, SuperBrugser og Dagli’Brugser.

Det giver mange forskellige kompetencer at sidde med i et butiksråd eller en bestyrelse. Man er med til at drøfte butikkens strategiske udvikling og til at udarbejde en handlingsplan for det kommende års medlemsaktiviteter i og omkring butikken. Bestyrelser har derudover ansvar for at godkende butikkens regnskab og kan ansætte eller afskedige butikkens chef.

Udover det strategiske niveau er medlemsvalgte en del af et lokalt netværk, der arbejder med og interesserer sig for ansvarligt forbrug inden for mærkesagerne: sundhed, miljø, klima og etisk handel. Der er også gratis adgang til FDB’s kurser og uddannelse om netværk og om mærkesagerne. Butiksråd og bestyrelser kan søge støtte i FDB til aktiviteter, der handler om sundhed, miljø, klima og etisk handel.

For at komme med i et butiksråd eller en bestyrelse skal man vælges på butikkens årlige medlemsmøde, som for Coop-ejede butikker hedder et årsmøde, og for de selvstændige hedder en generalforsamling. Det er de medlemmer, der er tilknyttet den pågældende butik, der har stemmeret.

Fdb.dk



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)