Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Mogens Mogensen hosorskop oversat til dansk af Google oversæt [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6017]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6017#1044708]

SANSSOUCI 
Jan 06, 2010 Kl. 01:47 PM
Re: Mogens Mogensen hosorskop oversat til dansk af Google oversæt

For dem der ikke læser Engelsk har jeg ladet google oversæt kører en oversættelse. jeg har ikke ændret på ordstillingen, så i må tage googles oversættelse.


Mogens Mogensen 2. marts 1930

Du har en retslig type af sind, klar, alarm, og intuitiv, om viden, liv, principper og idealer strengt til dig selv, og derefter lade dine begreber til at tage i generelle principper. Du er naturligvis reserveret, selv om en livskraft måde får dig til at synes mindre grad end du egentlig er. Bag den expansiveness fremgangsmåde du har et privat liv i dine egne, der forbliver urørt, og du er der domme af mennesker og begivenheder hele tiden. Du er lidt mere selvforsynende end 'du synes, du gerne vil nå frem fra din private verden og øve indflydelse på andre mennesker samtidig med at du stadig er afmonteret og en lille smule stolt og uinteresserede. Selv-respekt er enorm, og arbejder hånd i hånd med din uafhængighed ånd, bærer dig ad i verden. Der er noget solidt og omfattende om dig, at andre folk har tillid til. Du er kærlig og lidt glødende forelsket, selvom du er sart og let fornærmet. Du er en anelse stridbare og har noget af en chip på din skulder - på din måde, i det mindste. Du er temperamentsfuld i egentlig forstand, og temperament, vrede, bafflement, og frustration gøre dig nervøs og rebound på dig, så du vil sandsynligvis blive mere ondt end din modstander. Du har brug for fred og ro, og bør ikke lade mere aggressiv side af din natur forstyrre den hvile, der er så trænges til den anden side. Du har om dig en stemning af myndighed, som er forvirrende for mindre positive mennesker, der altid er lettet over at finde ud af, at du ikke er så stejle, som du synes. Du er meget sympatisk og forståelse, og din Bravado danner en beskyttende skal omkring en meget følsom kerne.
Du er meget udadvendt, og svært ved følelsesmæssig jumpiness. Dette er en forretning og erhverv i stedet for en kunstnerisk position. Deres aggressive natur beskæftiger sig med andre mennesker bedre end med abstraktioner eller idealer, og din magnetisme hjælper dig til succes i materielle spørgsmål gennem din evne til at organisere og administrere.


Du er en af de udestående folk i din cirkel. Du er en karakter, med mærket? Ly individualistiske træk, original, frygtløs i tanke og udtryk, en anelse excentrisk, kompromisløst uafhængige. Gives et valg mellem to former for adfærd, en almindelig og en usædvanlig, vil du uden tøven vælge det usædvanlige, den ukonventionelle, den aggressive. Du læner dig til den bizarre, den revolutionære, den dristige, så der i en konstruktiv, kreativ, eller udøvende horoskop, du bliver en vigtig person, respekteret for din intelligens og myndighed, og lidt bange, fordi man aldrig ved, hvad du vil gøre som det næste. Du har ekstraordinære prestige gennem den oprindelige udøvelsen af mentalitet er vist;

Du er idealistisk, humanitære og ekspansive i din Outlook, animeret af ægte kærlighed, og sandsynligvis i stand til at gøre det praktiske. Du er munter, optimistisk, godmodige, og taktfuld. Høflighed er medfødt i dig. Du har gode familiebånd specielt på din mors side, og prob? Dygtigt vis økonomisk hjælp fra dem i gaver eller arv. Nødvendighed har aldrig lært dig at være forsigtig med penge. Hvis sat til det, din erhvervsevne beføjelser er gode, for venner sætte dig i den måde at tjene. Integritet er din stærke side: De har en skarp sans for rigtigt og forkert. Dine ideer løber langs konventionelle strækninger, du hører til den mere konservative gruppe, at tro på velgørenhed i stedet for i revolution. Du er hengiven og sandsynligvis religiøs i en ortodoks forstand, men den søjle af din religion er Gud i dig? der er, etik og integritet? snarere end dogme.

Dette er måske den mest magtfulde enkelt aspekt du kan have i et horoskop. Det giver både ambitioner og evnen til at koncentrere sig om det. Du er seriøs indstillet, til tider at skifte til Moody, deprimeret, og nedslået men efterhånden som du bliver ældre en tidlig tendens til at falde i sorg gradvist forsvinder som dit sind bliver arrangeret i et glat? kører enhed kører altid mod et veldefineret mål. Din mentale og psykiske energi er høj og godt instrueret. Du behøver ikke spilde dig selv i profitless ven? Turer eller meget i nerver, vrede, eller displays af temperament disse tilhørte dine tidlige år. Dit største aktiv er din evne til at lære af erfaringer? Ning, for selv om du har lavet mange, og sandsynligvis stor fejl, din egen viden er din frelse. I bunden af det hul af depression eller fortvivlelse eller fejl, er du i stand til at se dig lige i øjnene og begynde at bygge din vej tilbage til, hvor du ønsker at være. Du har en indre drive og en følelse af dit, eget værd svarende til næsten en neurose, som du er i stand til at udtrykke den konstruktive side. Psykologisk dette markerer du som noget ekstraordinært påvirket af en eller begge forældre. Således, uanset inden du vælger at betjene - forretninger, liberale erhverv, eller kunst - du har en fordel i forhold til konkurrenter, der ikke bistås af den mentale energi og psykologiske drevet af dette aspekt. Selv bestemmes og tilsyneladende glødende i følelsesmæssige forhold, du er i stand til at blive temmelig koldt, når det passer til dit formål. Intet personligt er tilladt at blande sig med den største strøm af dine hensigter, når dit formål er indstillet. Forud for dette, i ungdommen, giver dette aspekt en hektisk følelsesmæssige liv, og du kan være den fortvivlelse for dig selv og dine venner og familie. Gennem overdreven uafhængighed du såre dine forældre, gennem uberegnelig handling, dine elskere. Men som du moden, disse temperamentsfuld kvaliteter falder væk. Hvad er der sket går dybt ind i din bevidsthed og din fond af erfaring, der falder ind under tilsyn af en analytisk mentalitet, bidrager til, at viden om verden, for mennesker, og af dig selv, som bliver en hjørnesten i din succes. Hvis dit horoskop, har en negativ (ikke-udøvende) kombination af Solen og Månen og viser ingen af de andre vigtige aspekter (markeret med *Mogens havde mange * i sit horoskop, og det betyder at han formentlig endte sine dage godt begravet i sine personlige frustrationer), så dette aspekt kan føre blot en svækkelse af spiritus, modløshed, og en følelse af frustration. Men magt er så stor, at enhver fremme? Ning fra andre aspekter, vil det producere succes langs en linje eller andre. Dens geni varierer overenskomst? Ing til andre indikationer som følger: de retslige og videnskabelig, analytisk;

Du har en hurtig, strålende sind, en kraftig gennemtrængende indsigt og forståelse af matematiske og videnskabelige forviklingerne. Du har også en brat måde at tale på, ikke er præget af diplomati Fakta interesserer dig, ikke spekulationer, du taler dit sind og kan skabe problemer for dig selv ved denne kvalitet. Du er omstridt, kærlige et godt argument. Nem opfattelser? Tion og hurtighed i fatte åbne dørene til viden for dig let, men din læring kan være blot overfladisk. Dit sind udvikler flydende og med meget løfte, vil du komme langt.

Dette steadies af følelsesmæssig karakter, og hvis der ikke er nogen aspekt mellem Venus og Mars, Venus og Neptun, Venus og Uranus, eller Venus og Solen, gør dig kold, reserveret og temmelig selvforsynende Du har ekstraordinære forretning dom og gennem konservativ og god taktik som regel bygges dig en formue, hvis du ikke har en tilbage til dig - for det er en af de holdninger arvelige sikkerhed og med andre indikationer, rigdom. Hvis Venus ikke er med Mars, Uranus eller Neptun, du er meget traditionelle. Du er så selfcontrolled selv, at du ikke forstår, hvorfor andre mennesker er nødt til at være anderledes. Du er peaceloving og ønsker noget bedre end at leve i harmoni med dine medmennesker, selvom du ikke er særlig tolerante over for dem. Du har ikke haft den følelsesmæssige sort til dit liv til at gøre dig forståelse af menneskelig svaghed. Hvis Venus er med Mars, Neptun eller Uranus, kan denne betingelse ændres. Der vil være følelsesmæssige sort, og dette aspekt (207) vil gøre dig i stand til konstant "dit liv og komme til hægterne fra op-og nedture. Et filosofisk roligt vil ligge til grund for din største uro og giver dig grundlaget for at genopbygge enten din følelsesmæssige stabilitet eller dit materiale formuer. Dette er en af de bedste af de passive støtte til lykke, står klar til at give dig selv? tillid og sund fornuft.

i kvaliteten af den følelsesmæssige liv. Læs dette stykke Ud over de karakteristika, der forekommer her, vil dette medføre en yderligere Mørke og ædruelighed til dit syn på menneskelige relationer og vil medføre, at du på et tidspunkt nogle betydelige DIS? Udnævnelse gennem malplacerede eller frustreret kærlighed. Du har tendens til kraftigt til den ukonventionelle i kærlighed spørgsmål, gør en fetich for uafhængighed i dit kærligheds liv. En række stramninger tillægger dig, og du kan være ganske ubøjelig, på hvilket tidspunkt din udstationering og objektivitet kan beløbe sig til grusomhed. Men på andre tidspunkter ser ud til impuls og temperament, for dette er en uberegnelig og upålidelige stilling og gør, at man kan periodiske destruktive impulser.


Noget lignende i kraft til ovenstående afsnit, med et strejf af mere abstrakte idealisme og mindre hårdhed til kærlighed-karakter. Du er sårbare end klar i dine følelser og har svært ved at sige nej til en appel til dine følelser

Dette er blot en medvirkende aspekt og har lidt kraft af sine egne. Det tilføjer stabilitet i karakter og i en vis grad til de formuer, som giver et element of_ og lykke til den økonomiske situation og udvidelse af udsigter. Hvis CREA? Tiv effekt er vist, vil dette give den store bredde, omfang, og sociale humanitære appel. Hvis en virksomhed karriere er angivet dette bygger formuer og gør elskede ledere og ledere. Hvis aspekt er at bidrage til et offentligt liv, dette TIGNES formålet med en bred social udsigter, der kan nå frem til et konstruktivt radikale og skabe forandring.

Du er en god del af en visionær, idealistisk i sager om filosofi og religion, med en slags tåget og usund tilgang til abstrakte spørgsmål. Du er i stand til at tro på ting, som aldrig blev på land eller hav. Et lag af mystik ligger til grund for dine tanker, en tåge af uvirkelighed bliver mellem dine øjne og den ydre verden. Konkrete beviser bør være din konstante mål, og du bør glemme Pauline definition af tro som "bevis på ting usynlige ', for du er alt for tilbøjelige til at tro, og de skal dyrke skepsis. I materielle og personlige anliggender dette gør dig smuk godtroende, og, medmindre andre indikationer viser en markant grad af mistænksomhed og Klogskab, vil dette få dig i problemer og forårsage tab. Selv med det mest konkrete angivelser du vil have regelmæssige anfald af at spille fornemmelser eller inspirationer, som vil være dyrt Hold dig væk fra seancer, spiritisme, og ideer af transcendens, og pin din tankegang strengt ned på jorden.

Dette aspekt er mere nyttigt om det rent kreative og kunstneriske side, og hvis du er i gang med dette arbejde din praktiske idealisme viser frem i det at give verdslig betydning for et strejf af otherworldliness. De konkrete endnu fantastiske Art of Arthur Rackham er symbolsk for den slags udtryk, at dette aspekt gør det muligt? Jorden magi, der låner en flygtig, men evig støtte til alle dine væsentlige aktiviteter.

Du er en pioner og på en vis måde en excentrisk, uafhængig i tanke og handling. Deres uafhængighed ikke virker meget stærkt for din succes, og du er nødt til at lære samarbejde, takt og diplomati. I et horoskop, der viser opfindsomhed, originalitet, og den udøvende magt, dette øger disse træk, at tilføje en note af quarrelsomeness, men ikke desto mindre gør dig en stærk og indflydelsesrig karakter. Du er stærk i en elektrisk slags måde og imponere folk, selv når de ikke kan lide din måde eller dine metoder. I et ikke-udøvende horoskop fordelene ved denne holdning vil ikke kunne mærkes. Du har en særligt ødelæggende temperament ødelæggende for dig selv først og fremmest, og skal vogte det temperament, der ligger til grund for din disposition.

Deres ønske om at leve livet fuldt ud, hjælper dig med at lære og let at foretage de nødvendige ændringer for at nå dine ender, som kan bringe fremgang til både dig og dem omkring dig. Din magnetisme bidrager til at tiltrække de mennesker og omstændigheder, som du har brug for at lykkes, at opbygge din selvtillid og sikre, at du vil gøre et personligt præg på alt, hvad du røre eller gøre. Deres ønske er at gøre indtryk gennem dit erhverv, som bør nyde godt af din stærke lederevner. Du kan blive en brobygger, forenende andre til at foretage væsentlige ændringer i deres miljø


Foreslå en bedre oversættelse
Tak, fordi du har bidraget med et oversættelsesforslag til Google Oversæt.
Foreslå en bedre oversættelse:
Du har en retslig type af sind, klar, alarm, og intuitiv, om viden, liv, principper og idealer strengt til dig selv, og derefter lade dine begreber til at tage i generelle principper. Du er naturligvis reserveret, selv om en livskraft måde får dig til at synes mindre grad end du egentlig er. Bag den expansiveness fremgangsmåde du har et privat liv i dine egne, der forbliver urørt, og du er der domme af mennesker og begivenheder hele tiden. Du er lidt mere selvforsynende end 'du synes, du gerne vil nå frem fra din private verden og øve indflydelse på andre mennesker samtidig med at du stadig er afmonteret og en lille smule stolt og uinteresserede. Selv-respekt er enorm, og arbejder hånd i hånd med din uafhængighed ånd, bærer dig ad i verden. Der er noget solidt og omfattende om dig, at andre folk har tillid til. Du er kærlig og lidt glødende forelsket, selvom du er sart og let fornærmet. Du er en anelse stridbare og har noget af en chip på din skulder - på din måde, i det mindste. Du er temperamentsfuld i egentlig forstand, og temperament, vrede, bafflement, og frustration gøre dig nervøs og rebound på dig, så du vil sandsynligvis blive mere ondt end din modstander. Du har brug for fred og ro, og bør ikke lade mere aggressiv side af din natur forstyrre den hvile, der er så trænges til den anden side. Du har om dig en stemning af myndighed, som er forvirrende for mindre positive mennesker, der altid er lettet over at finde ud af, at du ikke er så stejle, som du synes. Du er meget sympatisk og forståelse, og din Bravado danner en beskyttende skal omkring en meget følsom kerne.
Du er meget udadvendt, og svært ved følelsesmæssig jumpiness. Dette er en forretning og erhverv i stedet for en kunstnerisk position. Deres aggressive natur beskæftiger sig med andre mennesker bedre end med abstraktioner eller idealer, og din magnetisme hjælper dig til succes i materielle spørgsmål gennem din evne til at organisere og administrere.


Du er en af de udestående folk i din cirkel. Du er en karakter, med mærket? Ly individualistiske træk, original, frygtløs i tanke og udtryk, en anelse excentrisk, kompromisløst uafhængige. Gives et valg mellem to former for adfærd, en almindelig og en usædvanlig, vil du uden tøven vælge det usædvanlige, den ukonventionelle, den aggressive. Du læner dig til den bizarre, den revolutionære, den dristige, så der i en konstruktiv, kreativ, eller udøvende horoskop, du bliver en vigtig person, respekteret for din intelligens og myndighed, og lidt bange, fordi man aldrig ved, hvad du vil gøre som det næste. Du har ekstraordinære prestige gennem den oprindelige udøvelsen af mentalitet er vist;

Du er idealistisk, humanitære og ekspansive i din Outlook, animeret af ægte kærlighed, og sandsynligvis i stand til at gøre det praktiske. Du er munter, optimistisk, godmodige, og taktfuld. Høflighed er medfødt i dig. Du har gode familiebånd specielt på din mors side, og prob? Dygtigt vis økonomisk hjælp fra dem i gaver eller arv. Nødvendighed har aldrig lært dig at være forsigtig med penge. Hvis sat til det, din erhvervsevne beføjelser er gode, for venner sætte dig i den måde at tjene. Integritet er din stærke side: De har en skarp sans for rigtigt og forkert. Dine ideer løber langs konventionelle strækninger, du hører til den mere konservative gruppe, at tro på velgørenhed i stedet for i revolution. Du er hengiven og sandsynligvis religiøs i en ortodoks forstand, men den søjle af din religion er Gud i dig? der er, etik og integritet? snarere end dogme.

Dette er måske den mest magtfulde enkelt aspekt du kan have i et horoskop. Det giver både ambitioner og evnen til at koncentrere sig om det. Du er seriøs indstillet, til tider at skifte til Moody, deprimeret, og nedslået men efterhånden som du bliver ældre en tidlig tendens til at falde i sorg gradvist forsvinder som dit sind bliver arrangeret i et glat? kører enhed kører altid mod et veldefineret mål. Din mentale og psykiske energi er høj og godt instrueret. Du behøver ikke spilde dig selv i profitless ven? Turer eller meget i nerver, vrede, eller displays af temperament disse tilhørte dine tidlige år. Dit største aktiv er din evne til at lære af erfaringer? Ning, for selv om du har lavet mange, og sandsynligvis stor fejl, din egen viden er din frelse. I bunden af det hul af depression eller fortvivlelse eller fejl, er du i stand til at se dig lige i øjnene og begynde at bygge din vej tilbage til, hvor du ønsker at være. Du har en indre drive og en følelse af dit, eget værd svarende til næsten en neurose, som du er i stand til at udtrykke den konstruktive side. Psykologisk dette markerer du som noget ekstraordinært påvirket af en eller begge forældre. Således, uanset inden du vælger at betjene - forretninger, liberale erhverv, eller kunst - du har en fordel i forhold til konkurrenter, der ikke bistås af den mentale energi og psykologiske drevet af dette aspekt. Selv bestemmes og tilsyneladende glødende i følelsesmæssige forhold, du er i stand til at blive temmelig koldt, når det passer til dit formål. Intet personligt er tilladt at blande sig med den største strøm af dine hensigter, når dit formål er indstillet. Forud for dette, i ungdommen, giver dette aspekt en hektisk følelsesmæssige liv, og du kan være den fortvivlelse for dig selv og dine venner og familie. Gennem overdreven uafhængighed du såre dine forældre, gennem uberegnelig handling, dine elskere. Men som du moden, disse temperamentsfuld kvaliteter falder væk. Hvad er der sket går dybt ind i din bevidsthed og din fond af erfaring, der falder ind under tilsyn af en analytisk mentalitet, bidrager til, at viden om verden, for mennesker, og af dig selv, som bliver en hjørnesten i din succes. Hvis dit horoskop, har en negativ (ikke-udøvende) kombination af Solen og Månen og viser ingen af de andre vigtige aspekter (markeret med *), så dette aspekt kan føre blot en svækkelse af spiritus, modløshed, og en følelse af frustration. Men magt er så stor, at enhver fremme? Ning fra andre aspekter, vil det producere succes langs en linje eller andre. Dens geni varierer overenskomst? Ing til andre indikationer som følger: de retslige og videnskabelig, analytisk;

Du har en hurtig, strålende sind, en kraftig gennemtrængende indsigt og forståelse af matematiske og videnskabelige forviklingerne. Du har også en brat måde at tale på, ikke er præget af diplomati Fakta interesserer dig, ikke spekulationer, du taler dit sind og kan skabe problemer for dig selv ved denne kvalitet. Du er omstridt, kærlige et godt argument. Nem opfattelser? Tion og hurtighed i fatte åbne dørene til viden for dig let, men din læring kan være blot overfladisk. Dit sind udvikler flydende og med meget løfte, vil du komme langt.

Dette steadies af følelsesmæssig karakter, og hvis der ikke er nogen aspekt mellem Venus og Mars, Venus og Neptun, Venus og Uranus, eller Venus og Solen, gør dig kold, reserveret og temmelig selvforsynende Du har ekstraordinære forretning dom og gennem konservativ og god taktik som regel bygges dig en formue, hvis du ikke har en tilbage til dig - for det er en af de holdninger arvelige sikkerhed og med andre indikationer, rigdom. Hvis Venus ikke er med Mars, Uranus eller Neptun, du er meget traditionelle. Du er så selfcontrolled selv, at du ikke forstår, hvorfor andre mennesker er nødt til at være anderledes. Du er peaceloving og ønsker noget bedre end at leve i harmoni med dine medmennesker, selvom du ikke er særlig tolerante over for dem. Du har ikke haft den følelsesmæssige sort til dit liv til at gøre dig forståelse af menneskelig svaghed. Hvis Venus er med Mars, Neptun eller Uranus, kan denne betingelse ændres. Der vil være følelsesmæssige sort, og dette aspekt (207) vil gøre dig i stand til konstant "dit liv og komme til hægterne fra op-og nedture. Et filosofisk roligt vil ligge til grund for din største uro og giver dig grundlaget for at genopbygge enten din følelsesmæssige stabilitet eller dit materiale formuer. Dette er en af de bedste af de passive støtte til lykke, står klar til at give dig selv? tillid og sund fornuft.

i kvaliteten af den følelsesmæssige liv. Læs dette stykke Ud over de karakteristika, der forekommer her, vil dette medføre en yderligere Mørke og ædruelighed til dit syn på menneskelige relationer og vil medføre, at du på et tidspunkt nogle betydelige DIS? Udnævnelse gennem malplacerede eller frustreret kærlighed. Du har tendens til kraftigt til den ukonventionelle i kærlighed spørgsmål, gør en fetich for uafhængighed i dit kærligheds liv. En række stramninger tillægger dig, og du kan være ganske ubøjelig, på hvilket tidspunkt din udstationering og objektivitet kan beløbe sig til grusomhed. Men på andre tidspunkter ser ud til impuls og temperament, for dette er en uberegnelig og upålidelige stilling og gør, at man kan periodiske destruktive impulser.


Noget lignende i kraft til ovenstående afsnit, med et strejf af mere abstrakte idealisme og mindre hårdhed til kærlighed-karakter. Du er sårbare end klar i dine følelser og har svært ved at sige nej til en appel til dine følelser

Dette er blot en medvirkende aspekt og har lidt kraft af sine egne. Det tilføjer stabilitet i karakter og i en vis grad til de formuer, som giver et element of_ og lykke til den økonomiske situation og udvidelse af udsigter. Hvis CREA? Tiv effekt er vist, vil dette give den store bredde, omfang, og sociale humanitære appel. Hvis en virksomhed karriere er angivet dette bygger formuer og gør elskede ledere og ledere. Hvis aspekt er at bidrage til et offentligt liv, dette TIGNES formålet med en bred social udsigter, der kan nå frem til et konstruktivt radikale og skabe forandring.

Du er en god del af en visionær, idealistisk i sager om filosofi og religion, med en slags tåget og usund tilgang til abstrakte spørgsmål. Du er i stand til at tro på ting, som aldrig blev på land eller hav. Et lag af mystik ligger til grund for dine tanker, en tåge af uvirkelighed bliver mellem dine øjne og den ydre verden. Konkrete beviser bør være din konstante mål, og du bør glemme Pauline definition af tro som "bevis på ting usynlige ', for du er alt for tilbøjelige til at tro, og de skal dyrke skepsis. I materielle og personlige anliggender dette gør dig smuk godtroende, og, medmindre andre indikationer viser en markant grad af mistænksomhed og Klogskab, vil dette få dig i problemer og forårsage tab. Selv med det mest konkrete angivelser du vil have regelmæssige anfald af at spille fornemmelser eller inspirationer, som vil være dyrt Hold dig væk fra seancer, spiritisme, og ideer af transcendens, og pin din tankegang strengt ned på jorden.

Dette aspekt er mere nyttigt om det rent kreative og kunstneriske side, og hvis du er i gang med dette arbejde din praktiske idealisme viser frem i det at give verdslig betydning for et strejf af otherworldliness. De konkrete endnu fantastiske Art of Arthur Rackham er symbolsk for den slags udtryk, at dette aspekt gør det muligt? Jorden magi, der låner en flygtig, men evig støtte til alle dine væsentlige aktiviteter.

Du er en pioner og på en vis måde en excentrisk, uafhængig i tanke og handling. Deres uafhængighed ikke virker meget stærkt for din succes, og du er nødt til at lære samarbejde, takt og diplomati. I et horoskop, der viser opfindsomhed, originalitet, og den udøvende magt, dette øger disse træk, at tilføje en note af quarrelsomeness, men ikke desto mindre gør dig en stærk og indflydelsesrig karakter. Du er stærk i en elektrisk slags måde og imponere folk, selv når de ikke kan lide din måde eller dine metoder. I et ikke-udøvende horoskop fordelene ved denne holdning vil ikke kunne mærkes. Du har en særligt ødelæggende temperament ødelæggende for dig selv først og fremmest, og skal vogte det temperament, der ligger til grund for din disposition.

Deres ønske om at leve livet fuldt ud, hjælper dig med at lære og let at foretage de nødvendige ændringer for at nå dine ender, som kan bringe fremgang til både dig og dem omkring dig. Din magnetisme bidrager til at tiltrække de mennesker og omstændigheder, som du har brug for at lykkes, at opbygge din selvtillid og sikre, at du vil gøre et personligt præg på alt, hvad du røre eller gøre. Deres ønske er at gøre indtryk gennem dit erhverv, som bør nyde godt af din stærke lederevner. Du kan blive en brobygger, forenende andre til at foretage væsentlige ændringer i deres miljø




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)