Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Mogens Mogensen [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6017]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6017#1044680]

SANSSOUCI 
Jan 05, 2010 Kl. 12:44 PM
Re: Mogens Mogensen

Tak for det. Den udsendelse har jeg ikke set i fuld længde kun småklip. Dejligt at hører, hvordan de (Kim og Mogens) sammen har flettet hjerter og tekst.

Jeg er også overbevist om, at Mogens sidder og kikker Kim over skulderen når han nu fletter sine hjerter selv. Kim mangler nemlig stadig de geniale kovendinger. Han er god men Mogens var bedre. Eller måske var de dybt afhængige af hinanden. En dejlig historie.

Jeg er glad for at hører, at jeg faktisk selv var klar over at ko vendingerne i teksterne var MM, uden dog at kunne sætte en finger på linierne, som jeg skrev længere oppe, det er tydeligt når Mogens har været ind over en tekst. Som Kim siger Mogens vendte en salme til lyrik.

Stadig det er ikke nok. Mogens må ikke glemmes, han skal ikke forlade denne verden uden at eftertiden har mere end en enkelt tvudsendelse.

Jeg formoder, at Mogens ikke selv mente, han var noget at skrive om, men det er som regel dem, der er mest ydmyget som indeholder mest.

Jeg håber inderligt, at Gasdrengene vil tage sig sammen inden det er for sent og få samlet noget mere om ham, så han ikke bliver 5 linier i en sang.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)