Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Til Kim [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1740]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1740#1039135]

Kasper 
Aug 28, 2008 Kl. 05:26 PM
Re: Til Kim

Citér:
kjukkengirl wrote:
Kasper: jeg vil med 100% sikkerhed skrive under på at Torben Dahl IKKE er tilbage, den nye Torben der er her må være en anden.
Jeg har ALDRIG lagt skjul på at jeg kender den berømte Hr. Dahl rigtig godt, og da han hverken har pc eller internet mere, og desuden lever temmelig issoleret lige for øjeblikket kan jeg garantere at han IKKE er tilbage og ikke kommer det de næste mange år. så giv dog den nye mand en chance.
Jeg forstår godt at du forveksler de 2, samme navn, samme holdning (som jeg iøvrigt deler og støtter 100%), ja gad vide om de har flere ligheder? Men jeg kan garantere at det ikke er ham han har ikke muligheden der hvor han befinder sig nu!
Jeg kan så oplyse dig om, at det pågældende indlæg er skrevet fra en konto tilhørende Torben Dahl med hans meget særegne skrivestil, så sandsynligheden for, at det er ham, er i hvert fald væsentligt højere end 99,9%. Derimod formoder jeg, at du ikke har lagt mærke til, at indlægget er fra 19. maj 2005, så hvad Torben laver i dag eller hvor, han befinder sig, har ikke ret meget at gøre med, om han kunne skrive det pågældende indlæg for mere end tre år siden.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)