Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Sælhundens sang [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4468]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4468#1033171]

Seve 
Jul 09, 2007 Kl. 06:23 PM
Re: Sælhundens sang

Citér:
dennis307sw wrote:
Larsen blev ikke sur, da han "opdagede" at melodien er stort set identisk med "se det summer". Jeg så programmet "under uret" da Larsen fremførte denne sang. DEt var meget tydeligt, at Larsen da udemærket vidste det var den samme melodi..



Larsen opdagede det ikke i programmet under uret. Han opdagede det på i Grønland !


Programmet går nogenlunde sådan her :

Hans Otte Bisgaard viser en smalfilm fra Grønland, hvor man ser forskellige klip med Larsen og Bellami der spiller "Vend kajakken"

Derefter faddes der over i Larsen der synger "Sælhundens sang" i studiet "Under uret" (det klip der henvises til på Youtube ).

Derefter er Larsen(KL) i studiet hos Hans Otte Bisgaard (HOB). De taler om turen til Grønland. Samtalen forløber nogenlunde sådan her :

HOB :..... den anden sang "Silde Oles sang - Sælhundens sang", var det en du skrev deroppe ?

KL :Mig og Mogens sad og filosoferede i Nordlyset. Slædehundende hylede på sneen derude. Lige pludselig faldt jeg ind i denne melodi. Mogens slog ud med armene, deklamerede digte, du ved..." Så løb jeg ind til de andre og sagde; Nu skal i høre en fed sang vi har lavet"

De sagde ; Den der ! Den er lavet i forvejen...

KL : Jeg sagde hvordan det ?

De sagde : Melodien er den der "Der går hvad?, over nogle vande"

HOB : Det summer af solen over engen

KL : Over et eller andet - Engen. Det var nogenlunde det. Så var jeg jo lidt skuffet !! Jeg må være ved at blive senil. Jeg troede det var mig der havde lavet den. Det var det ikke.....



Med mindre Dennis307sw eller andre kan kaste lys over hvad der faktisk blev sagt i Grønland, så fastholder jeg min historie. Han blev SUR!! Under uret blev først optaget senere, og det var ikke premieren på sangen.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)