Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Hvor blev tiden af hvor musik var musik uden tanke for profit [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4404]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4404#1032822]

Artemis 
Jun 16, 2007 Kl. 01:40 PM
Re: Hvor blev tiden af hvor musik var musik uden tanke for profit

Citér:
Oles Fjerner wrote:

Jeg forstår godt din bekymring, men den klasse Larsen er i er det et nødvendigt onde, at man forholder sig sådan til sine shows.

Det er et ret stort fortagende med mange mennesker indblandet, så alt skal tilrettelæges nøje.

Den pioner ånd som du efterlyser kan jeg da kun tilføje, at da Gasolin var på deres højeste blev pengene delt i lige store dele. Og det galt så både om du var medlem af Gasolin, eller om du knoklede som crew med at slæbe alt gearet. Sådan havde det været helt fra deres spæde start, og de formåede at fastholde dette.

Idag har man jo ansat virksomheder til at stille scene op og alt det der, så det er en helt anden måde man afregner idag. I Gasolin´ kørte de jo med et fast mandskab og havde selv alt gearet (scene, lys, P.A. Anlæg, lastbiler m.m.) Så de var en stor familie - modsat idag !!!


Det er slet ikke det jeg mener, jeg er godt klar over at Larsen og Kjukken er en virksomhed... Mere end det er spillemænd... De skal leve af det de gør... Men det kan de jo også sådan som det går lige nu... De kan også leve flot af det afkast virksomheden giver... Men det ændre ikke på det faktum, at man skal udvikle også denne type virksomhed.. Larsen er jo ikke længere en spillemand, han er virksomheds ejer... og han er også efter min mening blevet en maskine der bare går på scenen og fyrer det samme af igen og igen... Det er det jeg syntes er så synd... Der er sange der har været på setlisten så mange gange at de er blevet ganske slidt. Rabalderstrædet !!!! Men jeg ville også gerne hører lidt variation når Larsen siger noget... Det er nok det der flader mig mest på brystet, at også det han siger når han snakker er det samme og det samme på hver turne..

My



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)