Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Hvor blev tiden af hvor musik var musik uden tanke for profit [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4404]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4404#1032613]

Oles Fjerner 
Jun 04, 2007 Kl. 10:30 AM
Re: Hvor blev tiden af hvor musik var musik uden tanke for profit

Citér:
Artemis wrote:
Jeg har tit tænkt på, om der ikke gå noget tabt, når man bliver så stor indenfor den professionelle musik verden, som Larsen er blevet. Går der mon ikke noget pioner ånd tabt. Charmen fra dengang, hvor man bare satte sig ned blandt folket og jammede den af, uden at tænke på profit og scene show. I går var jeg til det årlige havne fest i Odense havn, hvor der var gang i den på bla. ungdomsscenen, Ikke alle band var lige gode, men den livsglæde de udstrålede, og den ubetinget glæde ved at stille sig op og fyrer den af, grunden var ikke pengene, men bare fordi man elskede at gøre det, går det mon ikke lidt tabt på sådan en Larsen Turne. Alt kører efter en stram plan, når de siger noget er det, det samme hver aften. Alt er planlagt og kører derudaf i stramme tøjler ,det der ikke kører efter planen får etiketten en fejl. Det må være som at miste lidt forbindelsen med sit publikum, og også at være vokset ud af sine rødder. Det er min mening, hvad siger i andre.

My


Jeg forstår godt din bekymring, men den klasse Larsen er i er det et nødvendigt onde, at man forholder sig sådan til sine shows.

Det er et ret stort fortagende med mange mennesker indblandet, så alt skal tilrettelæges nøje.

Den pioner ånd som du efterlyser kan jeg da kun tilføje, at da Gasolin var på deres højeste blev pengene delt i lige store dele. Og det galt så både om du var medlem af Gasolin, eller om du knoklede som crew med at slæbe alt gearet. Sådan havde det været helt fra deres spæde start, og de formåede at fastholde dette.

Idag har man jo ansat virksomheder til at stille scene op og alt det der, så det er en helt anden måde man afregner idag. I Gasolin´ kørte de jo med et fast mandskab og havde selv alt gearet (scene, lys, P.A. Anlæg, lastbiler m.m.) Så de var en stor familie - modsat idag !!!



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)