Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Gammel Hankat som LP [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4162]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4162#1030921]

Kasper 
Feb 14, 2007 Kl. 04:38 PM
Gammel Hankat som LP

Jeg er i dag blevet tilbudt Gammel Hankat på LP (hvilket flere af jer andre sikkert også er). Jeg kan forstå, at den enten er udsendt eller i hvert fald bliver det senest på mandag i 500 eksemplarer.

Jeg har surfet lidt rundt på nettet, men har ikke kunnet finde nogle oplysninger overhovedet. Jeg har derfor et par spørgsmål, som nogle måske ved noget nærmere om:

1) Hvorfor kun udsende den i 500 eksemplarer? Det kan der da ikke være den store økonomi i CD-salget taget i betragtning?

2) Hvem er målgruppen? Jeg mener ikke umiddelbart, at det er denne type dansk musik, som udsendes på LP?

3) Jeg har tidligere ladet mig fortælle, at Kim Larsen har afvist at udsende LP'er, selvom han har fået tilbuddet. Så vidt jeg husker var det Sange Fra Glemmebogen fra 2001, som han ikke ønskede udsendt på LP. Hvorfor kommer der så en LP nu? Har han ikke selv indflydelse på det?

4) Hvor er det meningen, at man skal kunne erhverve den LP? Skal den stå som udvalgsvare i større musikforretninger? Skal den kunne købes i netshops? ...eller hvordan skal salget formidles?

BEMÆRK: Jeg er ikke interesseret i gætterier men i oplysninger, der enten besvarer eller i hvert fald sandsynliggør et svar.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)