Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: grevens fejde [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3295]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3295#1025241]

Oles Fjerner 
Mar 30, 2006 Kl. 02:13 PM
Re: grevens fejde

Citér:
Michael Jensen wrote:
Jeg mener det faktisk ikke.... Jeg tror ihvertfald aldrig jeg har hørt den, men som du siger kan det være at han har spillet den live.

Ellers findes den indspillet af bl.a. Søren Sidevinds Spillemænd i 1975 på pladen "Søren Sidevinds Spillemænd" og af Ivan Sand i 1995 på pladen "Du Milde Himmel". Sidstnævnte spillede den faktisk i det program der hed Eleva2ren samme aften som Kim Larsen, Peter Ingemann og Erik Clausen var i krydsild med bl.a. Brian Mikkelsen, ang. deres forslag til køb af Ribus i Esbjerg.


Sjovt du nævner Søren Sidevind Spillemænd, idet jeg har haft en af medlemmerne derfra som musiklærer, og en anden af medlemmerne som svigerfar en overgang. Det er deres album fra 1975 som ligger ud med denne sang, derfor er de i forkøbet på Djursland Spillemænd, som indspillede den til Christiania pladen i 1976. De gjorde den for alvor kendt.

I nyere tid skal nævnes en rigtig fed udgave af en kvindelig
sanger fra Århus:

Michelle Birkballe
http://michellebirkballe.dk/

Hun har indspillet den på det opsamlingsalbum der hedder:
"Danmark, Nu Blunder Den Lyse Nat"
hvilket er et par år gammelt.

Hr. Larsen kunne såmen godt have spillet den, da den ligger i forlængelse af sin stil - men jeg kan ikke huske at han nogensinde har spillet det nummer.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)