Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Køb - Salg - Bytte - Vurdering [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=4]
Re: SUPER JACKPOTs Langebro/Lilli-Lilli single [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3032]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=3032#1023516]

Kasper 
Feb 07, 2006 Kl. 11:32 PM
Re: SUPER JACKPOTs Langebro/Lilli-Lilli single

Du kan jo angive auktionen, hvis du føler for det. Du skal dog være opmærksom på, at QXL udfra tidligere erfaringer ikke lukker nogle auktioner før, at de er 100% sikre på, at der er hold i angivelsen, og det vil de næppe aldrig være, når det drejer sig om musikmedier, som ikke er cd-rommer, så det hidtil eneste tiltag på det område er, når Bo Brask for egen regning uden mindstepris sælger originaler for egen regning for at oplyse om forskellene på originalen og kopierne, da QXL også forbyder, at man kommer med kritiske kommentarer til genudgivelser, som fremstår som originaler.

Mht. spørgsmål og svar på auktioner, så vises de kun, hvis sælger ønsker dem vist, og hvis sælger ikke ønsker dette, så vises de kun for køber og sælger, når de er logget ind.

Uden at ville gå ind i den konkrete sag om autograferne, så må jeg nok konstatere, at der er sket en generelt temmelig voldsom prisudvikling på den aktuelle single de seneste par uger, og jeg overvejer da også at hente et par eksemplarer fra mine fjernarkiver af den omtalte single for at sælge dem på QXL.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)