Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee's gear [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2137]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2137#1016024]

Claus 
Jul 22, 2005 Kl. 05:08 PM
Re: Beckerlee's gear

Citér:
Oles Fjerner wrote:
Gasolin brugte Hiwatt forstærkere, hvilket man stadigvæk kan købe. Se bla. godt efter på "Skæve dage i Thy" hvor de bla. spiller på Hiwatt.

HER KAN MAN KØBE HIWATT I DK
http://www.aage.dk/

Ellers havde de lånt et Marshall kabinet, som de skilte ad og byggede tro kopier af. De havde ikke selv råd til at købe Marshall, men byggede altså nogen selv efter en ægte Marshall.

Franz´ brugte bla. en Vox wah wah pedal, hvilket også stadigvæk er i handlen.

Han benyttede også meget en "E-bow" som er en ting der sætter gang i swingningerne i dine strenge. (På "Gør det noget" pladen bruges der meget E-bow)

På Gasolin 1 spiller Franz også meget guitar igennem en Leslie, hvilket er en højtaler hvor lyden kommer ud igennem en tragt der drejer rundt. (mest brugt til hammond Orgel)

Senere i Gasolin ses Franz spille på en rigtig Marshall forstærker.

Nogen der kender lidt til Berlevs trommer i Gasolin? Kan det passe det er Premier trommer? Hans tammer er i hvert fald ret store, i forhold til "normale" str.

Wili havde sin blå fender jazz bass, hvilken Katrine (hans kone) skulle have givet ham. Ellers havde han også en jazz bass der var sunburst. (Se Gasolin 1) Men det var klart hans blå bass man mest så ham med.

Larsen spillede på sin meget elskede Fender Telecaster, med eftermonteret Bigsby tremolo system. Den ene pickup var erstattet med en pickup fra en Rickenbacker guitar, mens broen heller ikke ser original ud. Larsen benyttede meget denne guitar, og den mindede mig så meget om Gasolin når jeg så ham med den. Desværre var der en eller anden idiot der stjal den fra hans tour bus i starten af 90´erne.Synes det er vildt synd for Kim at han har mistet den guitar, for den betød så ufatteligt meget for ham. Siden den blev stjålet har man set Kim i en endeløs jagt på at prøve en masse nye forskellige guitar modeler af, for blot at finde sig den guitar der passer ham. Er der nogen der har kendskab til flere detaljer om Fender Telecasterens forsvinden? Det ville være guld hvis den kunne findes, og bringes tilbage til den ulykkelige ejermand!



Hej
Hvis du har interesse i Kims guitars kan du se lidt mere om dem på denne side:
http://www.dearones.dk/Kims%20Guitar/SIDEN.htm
Hilsen Claus



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)