Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Nye sange? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2105]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2105#1015384]

kristiangb 
Jul 12, 2005 Kl. 12:36 AM
Re: Nye sange?

Citér:
Dikael Hval wrote:
Ja ja ok ok undskyld jeg startede med at fornærme jer men blev bare så vred over det, og jo jeg har set det andre steder her på boardet også, MEN hvorom alting er, hvis det er jagongen herinde så lever jeg med det, og tager det så som en humoristisk måde at sige jeg ikke overholdt reglerne, selvom det altså IKKE var for at bryde reglerne, jeg havde som sagt IKKE tænkt over at det kunne være en pirat kopi når numret aldrig har været udgivet. Pirat kopier betyder for mig de tåber der tager en orginal udgivelse f.eks. victoria fra 7-9-13 og kopiere numret direkte fra 7-9-13 albumet også sælger det videre, seriøst der kan jeg se svineriet.

Nu vil nogen sikkert spørge hvad er forskellen på at stjæle victoria fra den almindelige 7-9-13 plade, og tage et nummer som f.eks. ´vera pablionas drømme der ALDRIG er udgivet på noget officielt larsen album?
Jo ser i, det almindelige 7-9-13 album er udgivet officielt (og det er ikke engang svært at få fat på), det er udgivet med henblik på at pladeselskaber osv. skal tjene penge på det, enhver idiot kan gå hen til deres plade pusher og købe det, altså er det dybt forkasteligt at hugge derfra.
Vera pabviolas drømme er ikke officielt udgivet nogen steder, altså kan det vel ikke være lavet med henblik på at tjene penge, altså kan jeg ikke rigtigt se hvor lovbrudet ligger hvis man har fået det som gave, eller man selv har optaget det ved en eller anden koncert man i forvejen havde betalt 250-350 kr for at komme ind til.
Men ok er det ulovligt så er det ulovligt og jeg forstår godt at i ikke ønsker at få siden overbegjort af ulovligheder, for hvor skal vi så finde de oplysninger om de almindelige udgivelser, som vi allesammen i forvejen kender og har købt og betalt.
så ok Brian dit svar er tilgivet.

MEN så et surt opstød herfra som i kan videregive til pladeselskaberne og pengemændene!
send ALT hvad i har af larsen sange på gaden, så vi der er intresseret i dem kan gå hen og købe dem fuldt ud lovligt, istedet for at tvinge os til at bryde loven, ved at fremskaffe såkaldte piratoptagelser, af numre som vi elsker pga. vi er fans af larsen, men ALDRIG får mulighed for at høre mere når vi har været til de årlige larsen koncerter.
For fanden det er numre i alligevel ALDRIG kommer til at tjene en kr. når i ikke udsender dem, hvorfor skal i så tvinge os ud i kriminalitet? kan i ikke bare enten udgive dem eller lovliggøre at vi har dem?
en rigtig fan har da de ORGINALE plader og dem har han købt og betalt! men når nu man har ALLE de orginale udgivelser, og man ved der findes flere sange, og man gerne vil have det hele, hvorfor får man så ikke muligheden?

Hvad med radio og tv optagelserne er de også ulovlige, eller er det bare fordi de ikke findes?

Findes der slet ingen LOVLIGE måder at få fat på de efterlyste ting? skal man tvinges til at være kriminel?


Det ville være fuldt ud lovligt at sende alt hvad man sidder inde med af uudgivet materialle ud - hvis man altså har bandets tilladelse. Husk på at det er deres musik og at de ejer den.
Med hensyn til de udgivet plader er det vist mere kompliceret idet pladeselskabet også ejer musikken.

Jeg er selv musikker og skriver også nogle gange en sang eller to. Og når man først har spillet den igennem et par gange går det op for en om den sang er god på en plade (ikke fordi jeg tror der er nogen der vil udsende mit musik ) eller om det er en "live" sang. Sådan er der bare noget musik der er. Det behøver ikke være noget vi kan høre, det kan være en intern ting i bandet. Men sådan er det og det må vi acceptere.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)