Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Nye sange? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2105]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2105#1015254]

Dikael Hval 
Jul 10, 2005 Kl. 08:21 PM
Re: Nye sange?

Brian du er muligvis moderator, og du har muligvis en masse at skulle have sagt på det her site, MEN seriøst, hvis ikke du kan svare folk ordenligt, hvorfor så overhovedet svare dem?
Brian føler du dig virkelig så meget bedre end andre mennesker, siden du ikke kan svare folk ordenligt? som Larsen ville have sagt "høflighed koster ikke noget"

Heldigvis er jeg hverken moderator eller administrator eller lign på dette site, jeg er en ganske almindelig helt ny bruger, MEN hvis jeg ejede denne side ville jeg strax tage SAMTLIGE dine rettigheder fra dig, fordi du TIT opføre dig uforskammet overfor folk, og fordi du åbenbart føler du er mere værd end andre. Det er ikke sikkert at alle på denne side er enig med mig, da der tilsyneladende er MANGE herinde der må gå med en konstant smag af lort i munden, fordi de åbenbart synes det er fedt at slikke folk som dig i røven (her nævnes ingen navne). Jeg ved ikke hvad de får ud af det, men måske er de bare ligesom dig.

Nå, men det kan da også være det er mig selv der er forkert på den, men efter at have læst en del af de indlæg der er herinde kan jeg se at visse mennesker svare du vældig pænt og høfligt (typisk dem der slikker dig i røven), mens en del andre bare får et uhøfligt svar fra dig, lign. det jeg selv fik før. Et svar der nærmest siger ja det gør der og jeg ved godt hvor og hvordan og jeg har måske noget selv, men jeg vil da ALDRIG dele det med en gnom som dig. Ok det var ikke det du skrev, men læs selv det svar du gav og se om du ikke selv mener du lige så godt kunne have skrevet sådan.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)