Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Koncerten i Kerteminde! [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2103]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2103#1015209]

Stougaard 
Jul 10, 2005 Kl. 10:42 AM
Koncerten i Kerteminde!

Her er lidt billeder fra mig.

Det var en KANON god koncert i går, det lå lige ned til vandet og solen skinnede jo som bekendt fra en sky fri himmel og vandet var blikstille. Det er længe længe siden jeg har oplevet et så oplagt og ihærdigt dansende og syngende publikum, ihvertfald i 2 sæt, og øllet røg gennem den monster varme sommer aften, så man troede det støvregnede(hæ hæ hæ Kamilla)
Man kunne slet ikke komme til nede foran scenen, for dansende glade mennesker.
Der var bare alm. festivals toiletter, ikke kønsopdelt, så i pausen måtte jeg jo stille mig i kø... med det uheldige resultat at lige som jeg sad der på potten gik Larsen igang med andet sæt, før tid.
Kim virkede som han var i rigtig godt humør, Karsten spillede guitar op af Kims microfon stativ og Jesper H. smilede bare ud til alle.
Lyden blev helt helt lav i : Den rige pige til den fattige, det var sjovt at opleve, om det var med vilje at det skulle være så lavt, eller om det var en teknisk fejl, det ved jeg så ikke.
Turen gik så efter koncerrten til Lørups og hvem kom... det gjorde Larsen så jeg fik set manden køre afsted i sin lille 2CV, det så rigtig hyggeligt ud med klap vinduer og hjemmestrikket tæppe.

Men her er så de billeder fra en alletiders koncert.






















Jeg ved det TAL-Brian billederne er ikke lige store, så det genere sikkert dit øje, men jeg skulle skynde mig, så jeg kom før dig.

Tak til jer og Arnold for en rigtig rigtig god dag og hyggelig aften.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)