Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Kim Larsen og Kjukken på Chr. Borg Slotsplads onsdag d. 6. juli [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2061]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=2061#1014811]

Stougaard 
Jul 04, 2005 Kl. 08:56 AM
Re: Kim Larsen og Kjukken på Chr. Borg Slotsplads onsdag d. 6. juli

Citér:
Bent wrote:
Fatter ikke at man ikke Bush ikke bare kunne bo på Amalienborg i den indre by, i stedet for på Fredensborg. Der er masser af muligheder for at passe på ham derfra også eller lad ham bo ved kaj på Langelinie på kongeskibet .. der er da alternativer nok.

MEn jeg er langt fra enig med dig Christian - selvfölgeligt bör vi borgere etc vide hvad det her koster JER...det er trods alt JER der betaler for det her "fråsegidle" via skatte kroner...

Har til orientering en ven der er med i dette ragnarok, og han sagde uden ironi i stemmen - Jeg holder nok längere efterårsferie en d 5 skolebörn sommer ferie efter dette.
Grandvoksne Politibetjente skal tjekke bag jordbärplanter om der er noget der kan väre til fare for Bush - det er da at göre den danske befolkning OG politiet til grin.


Du skriver desuden at det er jo ikke studenterpolitik at drive Danmark. Set UDEFRA virker det sgu nogen gange som OM det er på den måde man driver den butik...
Masser af rod i egne räkker - uddeling af näser i stedet for diplomer etc...
Danmark har altid gjort sig anderledes ved at der i Danmark ER demokrati og at folket höres når feks det gälder om det ene eller andet i forhold til EU bla.
Jeg som bor i et Nordisk demokratisk land, hvor folket IKEK blev spurgt mht Mönten € - kunne pludesligt se HVOR VIGTIGT det er, nå¨r man har chancen for at "sige sin mening" med EEN stemme,.,,,, Men når bare der er tilsträkkeligt maneg der er på samme side så "vinder" man (i mit tilfälde et KLART NEJ til ALT hvad der har med EU (uNiOnen) at göre..

Jeg håber at man i Danmark og andre steder i Europa forbliver MEGET kritisk til EU og IKKE lytter til de klapehatte som Fogh, Schröder osv.

Hvis man spröger MIG så er svaret KLART LUK EU.... men hvad gör vi med de mange tusinde NYE arbejdslöse Lobbyister der skal hen og stemple - man träkker deres guld kilde väk under dem ...det ville ikke gå, så staten ville nok gå ind i en längere periode og suplere deres indkomst til den igen er "stabil" i forhold til deres EU indkomst. Typisk ligger de indkomster ikke under 75000 kr SKATTEEFRIT (+FRYNS)
Alle noprmale EU borgere har INGEN skattefrie "fordele" mere mens egne ansatte slet ikke kender ordet SKAT ...

EU er efter bedste overbevisning det värste der er sket for Europa Siden Hitler....

Lad os bede til, at Bush får en dobbelsidet lungebetändelse elelr TYFUS og ikke kommer så Själland igen kan få NORMALE tilstande og den lille isbod när slottet i Fredensborg igen kan tjene til det daglige bröd, og betale sin skat så ENDNU flere store vigtige mänd kan komme til Danmark.....

F*** EU ...



Så Flot sagt!!!!
Jeg kunne ikke ha formuleret det bedre selv!

Tænk engang vi er sgu' enige om noget Bent!



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)