Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Triopop [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=549]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=549#9631]

enjoymh 
Aug 01, 2004 Kl. 06:45 PM
Re: Triopop

Jeg vil som medlem af TrioPop komme med et par bemærkninger.

Vores versioner af Kim Larsens numre (og alle andre) er ikke ment som covernumre. De er ment som "vores" version som vi har lavet fuldstændig som vi vil have dem, så det passer til de spillejobs vi har. Selvfølgelig prøver vi ikke at synge som Kim Larsen og som det også fremgår af vores hjemmeside er vi ikke noget jamband, men et danseband.
Desuden spiller vi til almindelige privat fester og altså er vores versioner af sangene lavet til dette formål!

Ang. vores CD'er er det fuldt lovlige og reelle udgivelser som er registreret hos KODA og NCB. Så Kim Larsen har skam fået sin del af det. Istedet for blot at komme med forhastede konklusioner burde man måske bare have spurgt os, TrioPop, først.

Ang vores pris er det folk fra bryllupsforum's der har oplevet os live og stemt på os som årets underholdning. Dette betyder ganske enkelt at vi har kunne tilpasse sangene bedst muligt til dette formål og at folk har været tilfredse.

...Tilbage er der vel så blot de personlige holdninger omkring TrioPop. Alle har jo hver deres mening og den skal man have lov til at have.
Det er umuligt at lave noget som alle synes om, men de 50 personer vi spiller for hver weekend er mere end tilfredse og det er jo det vi spiller for.

Mvh
Michael Henriksen
TrioPop




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)