Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Derfor fjernede jeg billedet ! [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1152]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1152#14441]

Mille Carterfan 
Dec 07, 2004 Kl. 04:30 PM
Re: Derfor fjernede jeg billedet !

Jeg har egentlig ikke nogen holdning til det billede af Hjalmar. Da jeg skrev Fy Arnold hentydede jeg til, da han i fredags fortalte om hændelsen, da han kom til at udtale, at nogen ikke var fans. Der smækkede han sig selv nogle lussinger.

Hvis Kim ikke ønsker sine drenge udsat, så respekterer jeg da det fuldt ud.
Ingen kvaler der
Og nej, jeg ønskede ikke mit billede herinde efter både at have været truet med vold for at møde op til en koncert og har haft politiet indblandet i en anden sag også, pga at jeg har en interesse i Larsen.




Citér:
Seve wrote:
På det gamle board kunne man uploade sit eget billede, således at andre fans kunne genkende en til eks. koncerter.

Såvidt jeg husker så var ikke billeder af hverken Mille eller Sørland på det site. De ønskede ikke deres billeder offentliggjort. De havde mulighed for at sige fra....og gjorde det.

Hvordan kan i (jeg tolker Milles indlæg som hun syntes det var OK at billedet af Hjalmar var på sitet) så syntes at det er OK at et barn skal udstilles (med et forøvrigt dårligt billede) på dette site ?

Hjalmar havde ikke mulighed for at fjerne billedet, og derfor gjorde jeg det.

Jeg kunne have ventet og lade Arnold selv fjerne billedet, men på den anden side så har der på nuværende tidspunkt i dag været 525 gæster på dette site. Hvis alle disse gæster havde set billedet, så kunne det ligeså godt have blevet på boardet fremover. Derfor valgte jeg som moderator at fjerne billedet omgående.

Seve
Moderator
Kjukken.dk



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)