Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Vejs ende? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=978]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=978#13486]

bertilstar 
Nov 15, 2004 Kl. 01:30 AM
Re: Vejs ende?

Citér:
Denner2 wrote:
Jeg synes aldrig Larsens stemme har været bedre! Og at bedømme en stemme ud fra nogle små klip i elendig lydkvallitet vil jeg mene er en uretfærdigt.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at Larsens stemme har ændret sig i løbet af årene. Det er jo en helt naturlig ting. Jeg synes bare ikke den er blvet dårligere. Tvætimod!



Larsen sang bedst i starten og midten af 80´erne, efter min mening. Men hensyn til Kims teknik, så synes jeg han snart skulle tage at droppe de der Little Richard skrig... Han fortalte selv engang, at det var ham han havde lært at synge af... derfor må man også tilskrive det som værende uoridinalt larsen....

Men lad mig slå fast.. LARSEN HAR STYRKE SELV! Han behøver ikke efterligne sit store idol mere.... Holder af Larsen som den store artist han er, og altid har været. Han er skyld i at jeg den dag idag spiller musik.. og ja.. jeg har selv været der.. altså med at jeg sang hen ad larsen.. folk gjorde mig opmærksom på det, hvilket gjorde mig stolt først, men med årene synes jeg at det er blevet træls. Man vil jo gerne lyde som sig selv... Det er ikke bare sådan at ligge på hylden... Larsen er jo kommet ind med modersmælken..



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)