Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Fans???? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1022]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=1022#13315]

Kasper 
Nov 10, 2004 Kl. 09:23 PM
Re: Fans????

Citér:
Mathilde wrote:
Så forstår jeg heller ikke at folk synes Larsen skal spille rock, hvad han ikke har gjort på plade de sidste 25 år ca. udover en enkelt ”rock-sjask”plade i 1992 (som Ekstra Bladet kaldte den).


At Larsen ikke har gjort det i 26 år og folk stadig råber og skriger på det, vil jeg betragte som en cadeau uden historisk sidestykke. De fleste kunstnere er glemte, hvis de ikke har udsendt skiver i 2-3 år. Hvorfor skulle man ikke kombinere Danmarks bedste stemme (kommer selvfølgelig an på kriterierne) med den nok mest efterspurgte genre, og specielt når det tidligere er gjort med danmarkshistoriens suverænt bedste resultat.

Citér:
Mathilde wrote:
Og hvem vil ikke give mig ret i, at det er bedre at vi får nogle ny-indspilninger fra Larsen frem for de evindelige gen-udgivelser af Gasolins materiale.


Jeg gider heller ikke flere Gasolin'-GENudgivelser, men det er alligevel dem, som jeg afspiller hyppigst. Jeg synes personligt, at det kunne være mere sjovt med noget med Steppeulvenne, da de kun fik indspillet én LP og én single, og jeg har da også netop bestilt singlen med Hasse & The Reefers.

Citér:
Mathilde wrote:
Har folk måske overvejet om de overhovedet er til julemusik?? Denne CD-udgivelse er kun højtidssange og skal tages som sådan. Julesange.


Jeg synes fint om julesange og måske nok endda mest om salmerne. Jeg synes, det er fedt, at Larsen fortolker dem, og han gør det sq bedre, end alle andre kunne have gjort, men hvorfor skal vi være tilfreds med en toppræstation, når han har klassen til at lave noget endnu bedre?
For mig er problematikken det samme som med en Norgesturne; nemlig hvorfor gøre det allerbedste, når det fuldt forslår at lave en nemmere og mere interessepræget indsats? Al respekt med Kim Larsen, at han kan argumentere for det og gør det, som han selv synes bedst om, så længe at han er hævet klasser over sine kollegaer, men træerne gror ikke ind i himlen forevigt.

Citér:
Mathilde wrote:
Selvfølgelig skal Larsen have kritik, men hvad med at gøre den lidt saglig?


Det er min opfattelse, at jeg gør det sagligt, og jeg synes egentligt, at kritikken i det hele taget har været velbegrundet. Trods alt er vi sq stadig Kim Larsen-fans alle sammen.

Citér:
Mathilde wrote:
Jeg tror fans af Kim Larsen er meget forvænte.

Tja, eller vend spørgsmålet om :)



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)