Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Kim Larsen & Bellami - Midtfyn 5. juli 1987 [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=700]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=700#10869]

Thorsen 
Sep 18, 2004 Kl. 12:15 AM
Re: Kim Larsen & Bellami - Midtfyn 5. juli 1987

Ja her kan man virkelig se, hvor meget folk går op i tingene. Man har sin mening, man holder på sit. Man har sine favoritter og holder med dem. Nøjagtig ligesom i fodbold. Det er dejligt at høre folks mening om Gasolin, Larsen, Kjukken og alt hvad der rør sig der omkring.

Efter min mening og i øvrigt efter mange års tilstedeværelse i dansk rockmusik, SÅ var Gasolin de første. De var de største og de vil aldrig nej aldrig bliver overgået af nogen. Nu tænker jeg ikke på tekniske muligheder i studiet. Tekniske færdigheder på instrumenterne. Nej helheder, sammenholdet og hele livet omkring gruppen. Og bare det at de aldrig er gået på krompromi med deres egne idealer. Ja selv mange år efter gruppens opløsning. Musik brangsens forsøg på at gendanne Gasolin er aldrig lykkes. Den tid er forbi. Penge er og har aldrig været for Gasolin drivkraften. Derfor får vi aldrig set Gasolin gendannet og derfor er de de største.

Når det er sagt, betyder det ikke at f.eks. at Kjukken er dårlige, sådan som jeg her på siden nogle gange kan opleve praktiseret. Sort og hvid.
Jeg vælger at se mere nuanceret på det. Kim Larsen, er for mig at se et fantastisk menneske, der ikke går på kompromiser med sig selv. Han spiller den musik han har lyst til, så kan folk springe til at fra alt efter behag. Det rager ham en bønde hvad folk synes. Han spiller det der ligger ham på hjertet. Live gør han lige nøjagtig hvad han har lyst til. Det er fedt. På den måde får vi den ægte Kim Larsen.

Forleden genså jeg koncerten ”Det var en torsdag aften” og jeg synes virkelig det er stort. Kim Larsen virker bare så god i selskabet med Kjukken. Har oplevet ham live en 3-4 gange i løbet af det sidste år og oplever klart en musiker tilbage på toppen. Der hvor han har været et par gange eller tre i han karriere. Jeg se frem til han nye cd der kommer til jul. Jeg fornemmer klart af vi får en flok julesange i Larsens fortolkning.

FEDT!!!!!!!




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)