Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Kim Larsen & Bellami - Midtfyn 5. juli 1987 [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=700]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=700#10796]

Mikkel 
Sep 17, 2004 Kl. 11:10 AM
Re: Kim Larsen & Bellami - Midtfyn 5. juli 1987

Citér:
KnOrr wrote:
Citér:
Hvad fanden går der galt for dig?? Latterlig indlæg.
ja ha ha ha. Skide morsomt (NOT)


Mikkel, jeg kan jo tydeligvis høre på dig at du ikke bryder dig om dette indlæg, men hvorfor skal du så altid kommentere folks indlæg med dine "Karl-Smart" bemærkninger? Hvis du ikke synes indlægget er passende kan du jo bare holde det for dig selv?


Øhh (tænke) Nej det tror jeg sku egentlig ikke jeg vil.

Kan du hører det?? Flot, men sådan er det ikke du.
Det blev bedt om seriøst svar, og sku da ikke idiodiske. Det er da tydeligt at du åbenbart ikke har forstand på dette emne, så måske du skulle tage en slapper
Klart kan jeg lide det her indlæg, da det er noget jeg ved om. TROMMER/trommeslagere/spil osv, så, jo det gør jeg nok liige kammerat (eller hvad jeg nu skal kalde dig)

Mathilde skrev:
Jeg synes Gasolin er en omgang larm og dårlig indspilning af pladerne (hvad sikkert hører den tid til). Men derfor kunne jeg aldrig drømme om at kalde dem for et snobbet københavnerband.

Hmm. Mathilde, nu skal du tænke på at de ikke var så pisse gode til at rediger musik dengang. Derfor var indspilningerne dårlige. Hvis vi fik Gasolin' samlet idag, ville det lyde ligeså godt som hvis det havde være Kjukken der havde været i studiet.

Seriøst så syntes også at Kjukken er lidt snobbet i forhold til andre bands sorry girl..

Hvis du tager Lars Lilholt, er han ikke rej for at gå en tur bland sit publikum, snakke, hygge, SKRIVE AUTOGRAFER, ovs. Det er Kjukken til gengæld.
Jeg har ALDRIG oplevet Lars sige "Hold kæft i klapper dårligt" Det har jeg desværre hørt med Kim. Så jo de er meget snobbet i forhold til andre bands.. Sorry



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)