Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Skovdalen [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=7141]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=7141#1051486]

kosmosavia 
Aug 08, 2013 Kl. 08:54 AM
Skovdalen

Hejsa, er ny her og vil bare lige kort give mit besyv med.

Var ligeledes på koncerten i Aalborg d. 27. Min første Kim Larsen-koncert, faktisk. Desværre for ung til at have oplevet de gode gamle dage, men ikke desto mindre yder Kim 100%, selvom han jo ikke er helt ung længere, hvilket i sig selv imponerede mig. Stemmen er den, man kender så godt, omend i en lidt mere ru og dyb udgave. Lidt svært at beskrive følelsen, men det var et øjeblik af genkendelsens glæde - som endelig at blive genforenet med en længe savnet slægtning. Poesien, stemmen, kulturen og historien er noget, jeg tror, mange danskere i større eller mindre grad kan spejle sig i. Det kunne jeg ihvertfald. Klart noget jeg skal opleve live igen.

Lige omkring setlisten, så ja, den ligner meget. Der var mange ret nye numre, synes jeg, måske lidt for mange. Men som førstegangsgænger er man vel også bare glad for det, de nu engang valgte at spille. Dog håber jeg på at høre nogle flere klassikere, også nogle fra Midt om Natten og andre fra 80erne - ja, repertoiret er jo enormt. Men alt i alt et ret bredt udvalg af sange - lige fra 70erne på Christianshavn til vor tids sange om krigen i Afghanistan, osv.

Hvornår plejer et nyt års turne forresten at starte op, nogen der ved det? Går Larsen virkelig helt i vinterhi når de sidste koncerter her i august er spillet?




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)