Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Setliste sommertouren [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6699]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6699#1049426]

Slaske 
Jun 01, 2011 Kl. 04:16 PM
Re: Setliste sommertouren

Citér:
Mads wrote:
Citér:
Mads2443 wrote:
YES ingen Sømand og INGEN Jutlandia..

Mads.. Vi sidder da også selv her og håber at larsen fornyer sig i sætlisten, jeg synes ikke den artikel er så kritisk som du nok vil have den skal være..
Jeg kunne da også godt tænke mig at han rystede posen lidt mere, men jeg kommer stadig glad og tilfreds til koncerterne..


Vi ville gerne høre "Druktur nr. 1234", "Red Min Seng" og "Højere Op", men der er visse ting Larsen jo må spille, og det er et par år siden Larsen fx. sidst har spillet Mig Og Molly og Mænd Med Måner har kun været med i to år nu, så journalisten er jo ikke ret godt informeret på det område. Det store debatemne på dette forum er jo Larsens valg af setliste, men jeg hører gerne Rabalderstræde, Mig Og Molly og de andre banale hits igen, igen og igen. Det er jo fede numre, og spillet af måske Danmarks bedste live orkester.
- Håber i øvrigt jeg kan komme ud og se dem lave lydprøve i Skovdalen (hvor jeg har fået billet før tid, for en gangs skyld), for jeg har jo fået Rosenqvist's tlf. nummer, da han gerne ville 'jamme' med mig...



Hvad pokker er et banalt hit og hvad er ikke..?! Og billet før tid....er det før koncertdagen eller hva'...?



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)