Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Aftenshowet [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6087]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6087#1045540]

SANSSOUCI 
Feb 17, 2010 Kl. 09:37 PM
Re: Aftenshowet

Citér:
Hoffa wrote:
Citér:
SANSSOUCI wrote:
Det har jeg også, jeg skrev det også bare for at opfordre til et bedre sprog og måske lidt omtanke på denne side. I grunden er jeg ligeglad med det, men det kan godt virke sårende på de personer som læser det, og du ved jo ikke om Bamse også kikker med på Kjukken.


Bamse har sikkert hørt værre end det jeg skrev..

Jeg ser dette forum som 'frit' og indlæggene har det med at tage nogle gevaldige drejninger og komme væk fra tråden. Det ser jeg som MEGET befriende, da nogle kunstnere og admins (ved godt det ikke er Kims eget forum) har det med at slette indlæg og kommentarer der ikke omhandler skamros af dem selv. Nu var tråden jo 'aftenshowet,' og flere bedyrede deres skuffelse over, at det ikke var Larsen der var kunstneren.

Jeg kan dog godt se at jeg ikke burde have brugt ordet 'fede.' Hans vægt har jo intet med det at gøre, og det ord kan også ramme mange mennesker der ikke fortjener det. (Også snart mig selv, hvis jeg ikke tager mig sammen)

Men de andre ord kom direkte fra hjertet. Dem må Bamse altså leve med hvis han læser med. De er fuldt fortjent. Faktisk var jeg lidt af en fan af ham indtil jeg så hvordan han kunne opføre sig over for dem der har betalt hans 'løn' i næsten 30 år, og sørget for han ikke skulle tidligt op hver morgen og passe et job. Desuden må man forvente at skulle skrive et par autografer til koncerterne. Det kan selvfølgelig blive for meget hvis der står hundredvis, men det gjorde der ikke den dag.


Du har også vist at du kan skrive pænt nu, så du er tilgivet Man må gerne skrive sin mening, og det kan man også nemt uden at få det til at lyde som det første du skrev, og stadig få sagt det man vil



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)