Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Gasværket søndag [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6084]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6084#1045389]

Baggaardskatten 
Feb 10, 2010 Kl. 02:03 PM
Re: Gasværket søndag

Citér:
SANSSOUCI wrote:
Citér:
Baggaardskatten wrote:
Citér:
SANSSOUCI wrote:
Citér:
AgnesDei wrote:
Hårda ord från recensenterna:
http://kpn.dk/popmusik/concerts/article1972875.ece
http://www.berlingske.dk/anmeldelser/kim-larsen-paa-slingrekurs
- önskar ändå att jag hade varit där




De helt nye numre er der nu sjældent grund til at optage - hvor danske de end måtte være.

Hvis jeg måtte bestemme, så skulle de nye numre aldrig udkomme. Kun Mænd med Måner, Silikone Stalone og så Miss Måneskind. Men jeg bliver ikke spurt Bare min mening


Du har da lov til at have din mening, men jeg er langt fra enig. Jeg stillede nok ikke de største forventninger til søndagens koncert, det har jeg ikke haft tid til (alt har været hektisk den seneste tid for mig). Ergo, blev jeg heller ikke skuffet, men gik hjem med en god følelse af tilfredshed over de nye sange. Naturligvis, nogle er da bedre end andre, sådan er det altid. Det er jo heller ikke alle der kan stilles tilfreds, fordi vi har forskellig smag, nogle mere bredt end andre, og jeg er én af dem der har en rimelig bred vifte.

Nu er det jo et førstehånds-indtryk, men hvad med anden gang du lytter dem igennem? Eller tredje! Jeg har da eksempelvis måtte give U2's nye album mange lyt, før jeg rigtig begyndte at kunne lide det, så prøv at give det en chance når det kommer på gaden.

Ja, det var så bare min mening! ^^


Jeg tror såmænd ikke du har læst alle mine rosende ord om de nye sange, jeg syntes de er søde, sjove og kære alle sammen. Men så alligevel helst, at nogle af de nye sange aldrig blev udgivet. Grunden er helt personligt, og noget jeg ikke ønsker at uddybe. Men nu bliver jeg jo heller ikke spurt. Jeg er jo kun ranglen i Elefantens vuggevise, ♫♫♫. og ingen spørger jo den om den har lyst til at give lyd...


Nå men, så spørger jeg da om hvorfor? Du behøver ikke give mig et dybere svar, men bare rent overfladisk. Jeg er da ikke bange for at høre andres mening, bare samtalen/debatten foregår på takt -og respektfuld måde.

Ja, nu har jeg så spurgt, så du skal aldrig sige aldrig.

Rune



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)