Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Hvad synes i om de nye sange ? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6056]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6056#1045085]

kjukkengirl 
Jan 26, 2010 Kl. 02:06 PM
Re: Hvad synes i om de nye sange ?

Jeg synes de fleste af de nye sange var ganske fede, hvis ellers man kan kalde dem ny når de nu har været spillet live før de sidste par år.
Skal jeg framhæve et par af de bedste vil jeg sige botox og silicone, og mænd med måner, de 2 sange har helt bestemt store chancer for at hitte. Desuden var jeg ret vild med mange af de der numre som vi før har hørt til koncerter, såsom mit et og alt, lille SØREN (HI HI har lært det nu), kom igen, venter på dig. Seriøst synes det er nogen ganske gode numre, og den store fordel ved det her er at vi ENDELIG får det martriale på lovligt medie som vi har hørt til koncerterne, istedet for det bare ryger helt i glemmebogen. Hvem har måske ikke irreteret sig over at have hørt et eller andet brandgodt nummer til en koncert, også høre man det aldrig mere fordi det ikke blir udgivet, og fordi man ikke kan finde en eller anden pirat udave af det?
Personligt synes jeg det er en skam at numre som felicia, vera pawlonas drømme, den lille melodi, avenuen (KJUKKEN UDGAVE), Bare mig (KIM UDGAVE) og den slags fuldstændig er gået i glemmebogen, allesammen er RIGTIG FEDE numre som vi nok ALDRIG kommer til at høre igen, ganske enkelt fordi de ikke er blevet indspillet, og udgivet men kun spillet live til enkelte koncerter o.lign. Så derfor lad for os blive ved med at få optaget ALLE live koncerter, og næste gang optag og udgiv dem i fuld længde. Jeg ville give hvad som helst for de fulde udgaver af de sidste mange års koncerter fra Odense, måske lige med undtagelse af den fra brandts klæde fabrik som nok er den eneste kim koncert jeg husker som decideret dårlig.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)