Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Hvad synes i om de nye sange ? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6056]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=6056#1045081]

Bent 
Jan 26, 2010 Kl. 12:48 PM
Re: Hvad synes i om de nye sange ?

Citér:
SANSSOUCI wrote:
Citér:
Jonas123 wrote:
Citér:
Mads wrote:
Manden kan sgu stadig skrive tekster, og det så det badder! Men noget af musikken var omvendt alt for kedelig og langsom. Men omvendt synes jeg også der var mange potentielle hits - som jeg godt tror kan blive ørehængere efter flere lyt! Og er du så færdig Skovgaard løfter det hele 2000 % . Han er da godt nok vild!!


Med hensyn til Skovgaard har jeg aldrig set ham så sur, uinspirende og "jeg gider ikke være her" atitude, som jeg oplevede lørdag aften på Nordkraft. Der plejer og være meget mere smil på drengen.
Men han kan sikkert også have dårlige dage.


Det er da også tænkeligt at tiden er til at skifte, 11 år er mange år at arbejde sammen med de samme mennesker, så det kan da godt være, at Karsten vil ud og prøve kræfter med noget andet. Jeg syntes også at Karsten var lidt sløv, men tænkte at det var fordi Kim ikke gav han lidt plads. Men måske er det i virkeligheden fordi de ikke har haft så meget at skulle have sagt ang, de sidste nye sange.

Karsten er rigtig god, og kan hurtigt finde nye græsgange. Hvis det er tilfældet at han ikke gider mere, så skal jeg da være den første til at ønske ham alt mulig held og lykke.


Kjukken har altså spillet med Kim i snart 15 år... IKKE kun 11..
Karsten er en guds benådet guitarist, og kan sikkert nemt finde nye græsgange, men om de er lige så indbringende som dem han græsser åp lige nu - det betvivler jeg meget...
Ingen af Kims tidligere musikere har efter tiden med Kim lavet det store end sige tjent det store på musikken
Den man hører og ser mest til er Hans Fagt. En Henning Pold har spillet med Kim fra 1978 til 1995 - han er kirkesanger, og ham ser man meget lidt til, hvis ikke slet intet..

Men jeg tror nu nok at Kjukkerne har deres indflydelse på nye numre. Karsten fungerer jo som kapelmester og står for arrangementerne. Så hvis man mener de er dårligt arrangeret så må man jo skrive til ham...



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)