Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571#1033937]

Kasper 
Sep 06, 2007 Kl. 03:27 PM
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder?

Citér:
Bent wrote:
Et andet forslag kunne være, at lade folk der bliver syge pga rygning selv betaler.... Det kunne være det fik rygerne på andre tanker... (Den holder nok ikke men alligevel)
Som udgangspunkt nej. Rygere har i gennemsnit en noget lavere intelligens end ikke-rygere. Denne gennemsnitlige lavere intelligens skyldes ikke rygning, men er til stede (eller snarere ikke til stede) allerede inden, den enkelte person begynder at ryge. Der findes sociale årsager hertil, men klart det væsentligste argument er, at jo lavere intelligens en person har, jo sværere er det at forholde sig til langtidskonsekvenser, og langtidskonsekvenser af rygning er muligvis det vægtigste argument for ikke at begynde på det.

Hvis man ikke kan overskue langtidskonsekvenserne af rygning, så kan man heller ikke overskue de økonomiske konsekvenser af langtidskonsekvenserne af rygning.

Morale: At ryge er som at spille lotto, enten vinder man eller også taber man... Arhhhh, om igen - i lotto mister man indsatsen eller vinder; i rygning mister man indsatsen eller taber.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)