Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571#1033930]

Bent 
Sep 06, 2007 Kl. 11:03 AM
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder?

Citér:
Joergen wrote:
Så kører debatten, herligt

Bent: At overvægt i et eller andet omfang vil ramme/rammer mig på pengepungen er rigtigt. Men jeg synes det er en forkert sammenligning. Passiv rygning skader direkte, kan faktisk i værste fald slå ihjel. Det er udgangspunktet, ligesom med hastighedsgrænser. Og mht de 40 m2, der er jeg også helt blank, jeg kan slet ikke se fornuften i det. Men når loven skal revideres (om tre år er det vist?), så ryger den grænse garanteret.

Kjukkengirl: Selvfølgelig bør man se på arbejdsulykker. Men det er bare ikke et argument hverken for eller i mod en rygelov. Selvfølgelig kan "man" se på begge områder, men der er bare ingen sammenhæng. Mht rygning på Christiansborg, der må du spørge de to præste-fætrer, jeg kan slet ikke se fornuften i det

Forresten viser tal fra England og Irland at lovene der faktisk virker efter hensigten. Der har været en markant nedgang i rygerrelaterede sygdomme/dødsfald (kan ikke smide en kilde, men det var nævnt på tekst-tv indenfor den sidste uge).


Sammenlignede heller ikke de 2 ting. Konstaterede blot hvad jeg tror fremtidens love bliver rettet i mod.
Jeg mener stadig som ikke ryger, at man har grebet ind i folks private affærer.
Og som jeg skrev, man kunne måske have startet på en blidere måde, ved at tilbyde restauranter og værtshuse, at de kunne anskaffe udsugning etc, for så på den måde at finde ud af om det holder.

Jeg ved godt der kan opstilles "rygeparasoler" etc, men de er ikke en skid bevendt...

For nogle måneder siden var jeg til en konfirmation i DK (IKKE min egen Kasper)og den blev afholdt på et snart nedlagt militær anlæg i nordsjælland. Vi var 85 mennesker foruden kvinder og børn, og der var rigtigt mange rygere. MEN der er så fænomenal udsugning at vi hysteriske ikke rygere overhovedet ikke mærkede til det.
Dermed mener jeg at såfremt at den slags forhold er i en så tip top stand, så skal man også lige "spise brød til"

Et andet forslag kunne være, at lade folk der bliver syge pga rygning selv betaler.... Det kunne være det fik rygerne på andre tanker... (Den holder nok ikke men alligevel)



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)