Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder? [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4571#1033883]

Artemis 
Sep 02, 2007 Kl. 06:18 PM
Re: Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder?

Citér:
Kasper wrote:
Citér:
Seve wrote:
Syntes du det er i orden at Larsen betaler rygebøder for værtshusejerne så han selv kan komme til at ryge ?
Selvfølgelig, ligesom det også er i orden at køre lidt for stærkt, når man har råd til at betale bøderne de få gange, det bliver opdaget, til trods for at man har en længere bremselængde og dermed også kan påføre andre mennesker unødig materiel- og personskade.


Staten har lagt vældige afgifter på flere gange varens pris på både tobak, benzin og biler, og når vi nu har betalt disse betydelige afgifter, så har vi vel også lov til at benytte forbrugsgoderne efter eget forgodtbefindende uden at tænke over, at det ikke kun er en selv, at man kan påføre skade ved uhensigtsmæssige brug.

STOP DET STATSLIGE FORMYNDERI NU

PS.: Hvis man derimod har købt sin benzin og tobak i Tyskland til de lavere tyske afgifter, så må man selvfølgelig ikke ryge det på værtshuse eller bruge det til at køre for stærkt med, for så har man ikke betalt den danske stat for, at man kan gøre, hvad man vil med benzinen og tobakken. Jeg anbefaler derfor, at hvis man vil ryge på værtshuse, så skal cigaretterne tændes af tjeneren efter, at han har kontrolleret, at der er dansk toldlabel på cigaretterne. Så er det nemlig ikke statsformynderi længere.


Ok Kasper... er det så formynderi at drikke sig skide fuld og komme til at brække sig ud over et offentlig lokum, hvis øllet er købt i tyskland

Jeg syntes det er helt i orden... Kim vil ryge... han har pengene til at betale bøden... og manden er ikke dum, han vil betale den i al offentlighed for at få pressens opmærksomhed samtidig med at han som han altid gør… får lejlighed til at brokke sig over vores dejlige samfund

my

My



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)