Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Gasolin'-teater på TV i aften [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4279]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4279#1031825]

Seve 
Apr 09, 2007 Kl. 01:54 PM
Re: Gasolin'-teater på TV i aften

Det er helt klart et emne der kan sætte sindende i kog. Jeg var selv inde og se "det" på Gasværket. Jeg må sige at det var en OK oplevelse at se forestillingen live.

Jeg irriterede mig selvfølgelig også over alle de numre der intet har med Gasolin at gøre ( ligesom i "Midt om natten" på folketeatret. Her var også en masse numre med Gas og Larsen numre der først er kommet til langt senere ).

Jeg syntes også at TV udgaven var en lunken affære. Oldie skriver at han ikke har forstået handlingen. Det har jeg heller ikke. Jeg opfattede det bare som en teaterkoncert med numre af Gasolin, og gad vide om der er en handling...

Kloden drejer stille rundt var forfærdelig, De gule enker var slem, og Længes hjem totalt ødelagt. Derimod syntes jeg at Rabalderstræde, Langebro, Bananer og Hva gør vi nu blev fremført i nogle forfriskende udgaver.

Et eller andet sted kan jeg også glæde mig over at musik der blev lavet for 30-35 år siden stadigvæk holder den dag i dag, og kan bruges i mange sammenhæng. Både i orginaludgaverne, og for nogles vedkommende også i kopiudgaver.




Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)