Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee om Ungdomshuset [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202#1031335]

Kasper 
Mar 08, 2007 Kl. 03:29 PM
Re: Beckerlee om Ungdomshuset

Citér:
hsanders wrote:
Citér:
kasper wrote:
"Første og anden helsætning hænger ikke sammen, men du mener givetvist, at anden helsætning er en specifikation af scenarioet i første helsætning. Mit svar bliver da: Et ungdomshus har helt sikkert en nytteværdi for et samfund men sammenlignet med den potentielle fremtidige trussel mod den offentlige orden for at give efter for trusler, så er denne nytteværdi af ganske ringe værdi."


Først har du helt ret i, at sætningerne ikke hænger sammen, hvilket jeg beklager. Men jeg ser ikke Ungdomshuset som en potientiel fremtidig trussel, da et sådan hus har eksisteret i nu mange år, taget vare om en masse unge, hvis ødelæggelser har været minimale set før dette startede.
Den fremtidige trussel består i, at de igen laver gadekampe, hvis der er noget, som går dem imod.

Citér:
hsanders wrote:
Citér:
kasper wrote:
"Du mener altså, at nogle kan skaffe sig noget med vold og trusler. Jeg håber ikke, at du mener, at dette er en intregreret del af det danske samfund - jeg har i hvert fald ikke bemærket det."


Nej, jeg mener at man ikke skal undlade at give de unge et hus, fordi 300 mennesker går for langt for at få et.

Du mener altså at man skal føje de unge, fordi de går så langt som at lave gadekampe? Skærmmende logik. Hvis vi tager udgangspunkt i dine tal, og deler alle 502362 indbyggerne i Københanvs Kommune (1/1-2005) op i grupper på 300, og de hver stiller krav om en ydelse på 15000000 kroner, så bliver der 1675 grupper, som i alt stiller krav om 25118100000 kroner, hvilket er en anelse mere, end du oplyste Københanvs Kommune årlige budget var, men OK det er jo SMÅPENGE. Langt størstedelen af dette budget er nok låst til sociale udgifter, renter, socialakrobatisk pamperi, undervisning, anlæg osv. Det er ikke urealistisk at tro, at 10% af befolkningnen i Københavns Kommune årligt ændres som følge af død, fødsel, flytning (mange kollegier f.eks.), som så vil stille lignende krav i grupper af 300 personer. Derimod kan Københavns Kommune næppe røre væsentligt ved bare 10% af budgettet, da det er låst til mere elle mindre faste driftsomkostinger, så for at opfylde dit krav, så man til f.eks. at holde op med at betale renter og gå konkurs, lukke alle skoler, holde op med at renovere bygninger og veje, stoppe med at udtale folkepension eller smide det socialakrobatiske pamperi på porten. Det er sq et svært valg at skulle fravælge én af de poster.

Citér:
hsanders wrote:
Citér:
kasper wrote:
"Hvorfor gjorde I det så ikke?"


Politikerne ville noget andet, som du jo er bekendt med. Personligt ville jeg sikkert selv havde taget imod Stevnsgade, men det er ikke min beslutning alene. Endvidere mener jeg stadig ikke, at kravet om et gratis hus er for meget for langt....
Politikerne ville (læs: kunne) vel næppe acceptere de fortsatte ulovligheder i huset - det er vel for pokker det, de som folkevalgte skal varetage. Jeg kunne da også godt tænke mig et hus...mit skal ligge på Rådhuspladsen, og der skal være kommunalt betalt gratis øl til alle.

Citér:
hsanders wrote:
Endvidere beklager jeg at du sammenligner Ungeren med Baader-Meinhof-Banden...
Der misforstår du igen. Jeg sammenligner ikke Bader-Meinhof-Banden med Ungeren. Derimod sammenligner jeg konsekvenserne af at løslade de terrorister og krav om løsepenge, som Bader-Meinhof-Banden stillede, med de krav autonome og ligesindede ved f.eks. gadekampe stiller om et Ungdomshus. Man kan og må i et velfungerende samfund ikke acceptere krav fremstillet som følge af eller med trussel om vold eller andre ulovlige aktiviteter. Det er totalt samfundsnedbrydende.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)