Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum]
Opslagstavlen [http://kjukken.dk/forum/viewboard.php?BoardID=1]
Re: Beckerlee om Ungdomshuset [http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202]
[http://kjukken.dk/forum/viewtopic.php?TopicID=4202#1031326]

Kasper 
Mar 07, 2007 Kl. 08:48 PM
Re: Beckerlee om Ungdomshuset

Citér:
hsanders wrote:
Jeg er uenig i at nytteværdien ikke kan bruges i denne sammenhæng. Slet ikke set udfra en økonomisk sammenhæng.
Første og anden helsætning hænger ikke sammen, men du mener givetvist, at anden helsætning er en specifikation af scenarioet i første helsætning. Mit svar bliver da: Et ungdomshus har helt sikkert en nytteværdi for et samfund men sammenlignet med den potentielle fremtidige trussel mod den offentlige orden for at give efter for trusler, så er denne nytteværdi af ganske ringe værdi.

Citér:
hsanders wrote:
Jeg mener, at du skærer alle over med en kam, når du siger, at man ikke kan bruge vold og trusler til at skaffe sig noget.
Du mener altså, at nogle kan skaffe sig noget med vold og trusler. Jeg håber ikke, at du mener, at dette er en intregreret del af det danske samfund - jeg har i hvert fald ikke bemærket det.

Citér:
hsanders wrote:
Jeg tror både Michael og jeg har holdt den rene sti sammen med flere andre. Noget andet er, at vi kunne være nået frem til en løsning længe før balladen startede,
Hvorfor gjorde I det så ikke?

Citér:
hsanders wrote:
og dit skræmmebillede "mange bække små" holder jo ikke: Ungdomshuset har eksisteret i 25 år, og det er bestemt ikke gået så grueligt galt, som du spår.
Så misforstår du totalt. Jeg fremfører, at enhver udskrivning er en omkostning, og selvom noget umiddelbart synes ubetydeligt, kan det sagtens i praksis være af væsentlig betydning. Jeg formoder, at du i øvrigt hentyder til mit fremtidsscenario, som naturligvis ikke er og forhåbentligt heller aldrig bliver ført ud i livet. Tænk, hvis man bare havde givet efter for Baader-Meinhof-Banden i 70'erne, så havde Vesteuropa da næppe været særligt civiliseret længere.



Besøgende siden 2002
 
tForum version b0.94.2.3 (© 2003 tForumDevTeam)